Mindjárt kezdődik az átigazolási időszak, itt vannak a legfontosabb tudnivalók!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

#Reklám | Nem kell sokat várnia már azoknak a csapatoknak, amelyek erősíteni szeretnének a télen. Cikkünk végén összegezzük a főbb tudnivalókat.

A vármegyei első osztályú csapatok átigazolással kapcsolatos tervei már ismertek. Hamarosan ezen együttesek és a vármegye kettes, vármegye hármas csapatok is végrehajthatják az általuk kívánt átigazolásokat, csakúgy, mint a női, az öregfiúk és az utánpótlás együttesek.

Pavlik József elmondása szerint a Főnix egy játékost tervez igazolni, egy pedig távozik a csapattól. Fő kihívója, a Sárbogárd Pajor László vezetésével a keret megerősítésén dolgozik.

A Kápolnásnyék edzőjét meglepte, milyen jól teljesített csapata, nem is terveznek új játékost igazolni. A Tordas technikai vezetője úgy gondolja, akár második helyen is végezhet a csapat, de azt nem árulta el, hogy terveznek-e igazolni ennek érdekében.

A Mór a vártnál gyengébben szerepelt, Gosztonyi András távozott a csapattól. A piros-feketék főképp rutinosabb játékosokat terveznek igazolni Németh Balázs elmondása alapján.

Ismertek a Sárosd tervei is az átigazolási időszakra vonatkozólag. Rauf Dávid kijelentette, hogy lesznek változások a keretben.

A Maroshegy ellenben nem tervez senkit sem igazolni, de nem is távozik senki a tervek szerint a székesfehérváriaktól Szarka Martin szerint. Az Ercsi háza táján sem várható nagy jövés-menés.

Ellenben a Mány-Bicske II. aktív lesz a következő napokban az átigazolási piacon. A Csór részéről Csongrádi Ferenc árult el részleteket a jövőt illetően.

Az Enying folyamtosan azzal szembesül, hogy remek ajánlatokkal csábítják el tőlük a játékosokat. A klub szakosztályvezetője leszögezte, hogy több átigazolást is végre fog hajtani a csapat. Bodajkon nagy horderejű változásokra kell számítani Kovács Zoltán elmondása szerint.

Pár nap, és megkezdődik az átigazolási időszak

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága friss közleményben ismertette, mettől meddig tart a téli átigazolási időszak. 2024. január 15-én veszi kezdetét, és egészen 2024. február 14-én éjfélig tart.

Fontos megkötés, hogy csak akkor lehet átigazolást végrehajtani, amennyiben az átigazoláshoz hozzájárul az átadó sportszervezet. A hatályos NYIÁSZ megtalálható az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának honlapján.

Aranykalászos gazda képzés féláron! Kattintson, és legyen ön is aranykalászos gazda!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?