Raud Dávid csalódott: nem úgy teljesített a Sárosd, ahogyan arra számított

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A bajnokság feléig veretlenek voltak a sárosdiak, a bogárdiak elleni fiaskó azonban megtörte a csapat lendületét.

Lendületesen kezdte a bajnokságot a Sárosd. Martonvásáron győztek Klémán Mátéék, majd a következő hat mérkőzésen nem találtak legyőzőre. Pontot szereztek az éllovas Főnix elen, idegenben három győzelmet is arattak, de pontot raboltak a nyékiek otthonából is.

Aztán jött az a bizonyos Sárbogárd elleni mérkőzés. A sárosdiak az első félidő végén előnybe kerültek, ám a második félidőben a duplázó Mayer Dávid vezérletével fordítottak a zöld-fehérek.

Az eredménysorból is kitűnik, hogy ezen a ponton megtört a Sárosd lendülete. Ezt mondta Raud Dávid is a feol.hu számára. A gárda vezetőedzője csalódást keltőnek nevezte a sárosdiak őszi teljesítményét.

Az együttes nem érte el azokat a célokat, amiket kitűzött. Ugyanakkor megemlítette, hogy a meghatározó játékosok, név szerint Pribék Patrik, Klémán Máté, Varga Zsombor sérülése befolyásolta a csapat szereplését.

A bajnokság vége felé bár létszámgondokkal nem küzdött a Sárosd, szükség lett volna a kulcsjátékosok játékára ahhoz, hogy jobb eredményekkel zárja az őszt az együttes.

A tréner elárulta, a télen lesznek változások a keretben. Azt viszont nem fedte fel, hogy kik távozhatnak és kiket igazolhat a klub. Erről a Sárosd közösségi oldalán sem tettek bejelentést cikkünk közzétételének pillanatáig.

A Téli Műfüves Bajnokságban nem vesznek részt a sárosdiak. Úgy döntöttek, hogy inkább erősebb ellenfelek ellen mérettetik meg magukat a felkészülési időszakban.

Hogy mire lesz képes a Sárosd tavasszal, azt nehéz megjósolni. Pillanatnyilag a tabella hatodik helyen tanyázik Rauf Dávid legénysége, 23 bajnoki egységgel. A második helyen álló Sárbogárdhoz képest mindössze hat pont az együttes lemaradása, így akár még az érmes helyekért is harcolhatnak a sárosdiak, ám ehhez nagyon össze kell kapni magukat.

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?