17. Sípmester Fesztivál: Előkelő helyen végzett Fejér vármegye csapata!

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén rendezték azt a labdarúgókupát, amelyen az ország játékvezetői mérték össze egymással az erejüket.

2006-ban rendezték meg az első Sípmester Fesztivált. A tornát azóta szinte minden évben megtartották, kivételt képez ez alól 2012, 2021 és 2022.

Idén Fejér vármegye sípmestereinek csapata az “A” jelű csoportba került. Az első csoportmérkőzésen Veszprém vármegye játékvezetői alulmaradtak Fejér vármegye sípmesterei ellen 2-0-ra.

A következő két csoportmeccsét viszont megnyerte Fejér vármegye játékvezetőinek csapata. Előbb Heves, majd Tolna vármegye ellen diadalmaskodott az együttes. Az utolsó csoportmérkőzésen Pest 1-0-ra nyert Fejér vármegye csapata ellen.

Fejér – Veszprém 2-0
Fejér – Heves 1-0
Tolna – Fejér 1-3
Pest – Fejér 1-0

A Fejér vármegyei gárda a csoportjából kilenc ponttal, csoportelsőként továbbjutott. A negyeddöntőben Bács-Kiskun játékvezetőivel mérkőztek meg a fejér vármegyei sporik. A találkozót Bács-Kiskun csapata nyerte 2-1-re.

Fejér – Bács-Kiskun 1-2

Fejér vármegye sípmesterei így az 5-8. helyért játszhattak helyosztó mérkőzést. Az első találkozón Budapest gárdáját 5-4-re múlták felül a Fejér vármegyei sporik.

Fejér – Budapest 5-4

Ezzel eldőlt, hogy a Fejér vármegyei játékvezetők ténylegesen az ötödik helyért csatázhatnak. Pest vármegye csapatával mérkőztek meg ismét, akik ellen ezúttal 4-2-re nyertek a Fejér vármegyei sporik.

Fejér – Pest 4-2

A harmadik helyet Baranya vármegye sporiji kaparintották meg, akik 4-2-re verték Békés csapatát. A döntőben a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei játékvezetők 2-0-ra múlták felül Bács-Kiskun együttesét.

Fejér vármegye kerete: Kerkuska Miklós, Fehér Miklós, Kupi Zoltán, Havasi-Németh Kristóf, Burján István, Góbi Soma, Varga Patrik, Ring Kevin, Erni Edmond Attila, Dr. Altorjay Áron Gellért, Rózsa Dávid, Becséri Gergely. Csapatvezető: Sári Csaba.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?