Többször is borsot tört a nagyok orra alá a Csór, de akár kétszer ennyi pontot is gyűjthetett volna a csapat

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Csongrádi Ferenc értékelte a Csór őszi szezonját.

Ősszel, rendhagyó módon az első fordulót követően Csongrádi Ferenc vette át a Csór felnőtt csapatának irányítását. A klub három és fél hónapra szóló megállapodást kötött első körben a trénerrel, mondta el mindezt Bíró Zsolt, a csóriak elnöke a feol.hu számára.

Csongrádi Ferenc hangsúlyozta a lap számára adott nyilatkozatában, hogy ismeretlenül ugrott bele a vármegyei első osztályú bajnokságba. A pontvadászatban résztvevő csapatokat ugyanis nem ismerte.

Az ősz tehát azzal telt számára, hogy feltérképezte az ellenfeleket. “Ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni” – mondta a Csór vezetőedzője.

Ugyanakkor örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy az őszi szezon második felében egész jól teljesített csapata. Kellett ennyi idő, hogy megismerje egymást az edző és játékosai, tette hozzá Csongrádi Ferenc.

A tréner büszke arra, hogy több mérkőzésen is komoly erőpróbára késztették azokat az ellenfeleket is, amelyek a felsőházhoz tartoznak. A téli szünet előtt emlékezetes mérkőzésen szerzett pontot a csóri csapat a Sárosd ellen, amelyen csak a 93. percben tudott egyenlíteni Rauf Dávid legénysége.

Csongrádi Ferenc felidézte, hogy együttese a Mór otthonában kétgólos hátrányból fordított. A Tordas ellen is remekül helytálltak a csóriak, akik két ziccert is elpuskáztak, így tudott nyerni egyetlen góllal a tordasi gárda. Ercsiben két góllal vezettek Orosz Márkóék, mégis a végén a zöld-fehérek örülhettek.

Ha némi szerencséje lett volna a Csórnak, akkor Csongrádi Ferenc szerint akár kétszer ennyi pontot is szerezhetett volna az együttes. Most először a Téli Műfüves Bajnokságban bizonyíthatnak a csóriak, majd hamarosan a bajnokságban is lesz erre lehetőségük, hiszen a tervek szerint igen korán kezdődik a tavaszi idény.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?