Pajor László szomorú: nem úgy szerepelt a Sárbogárd, ahogyan azt várta

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A sárbogárdiak a bajnoki cím megszerzését tűzték ki célul a szezon előtt, ám az első helytől most elég messze vannak. Komoly változások várhatók a csapat háza táján.

A Sárbogárd SE vezetőedzője, Pajor László határozottan kijelentette a szezon előtt, hogy a bogárdiak célja az aranyérem megszerzése. Ez erős kijelentésnek tűnt annak fényében, hogy milyen játékerőt képvisel évek óta a Főnix, és az NB III-ból kieső Mór is komoly esélyesnek tűnt az idény előtt.

A bogárdiak remekül kezdték az idényt. Első öt bajnoki mérkőzésükön nyerni tudtak, és a kupában is jól szerepeltek, csak az NB III-as Kaposvár tudta őket kiütni, az egykori NB I-es gárda egyetlen góllal bizonyult jobbnak.

Pajor László tanítványai aztán pontokat hullajtottak a Mezőfalva ellen. Ezt követően azonban szorgosan gyűjtötték a pontokat, az őszi szezon vége azonban borzalmasan sikerült a Sárbogárd számára.

A Főnix ellen 4-3-ra elbukott rangadót követően sejteni lehetett, hogy a fehérváriak fognak az élen telelni. Ekkor azonban még csak négy pont volt az első helyezett Főnix és a második Sárbogárd között.

Az őszi félszezon utolsó két mérkőzésén azonban mindössze egy pontot gyűjtöttek Horváth Dávidék. Otthon nem tudták legyőzni a Lajoskomárom együttesét, majd az igazi pofont Mányon kapta a csapat.

Történt ugyanis, hogy a Sárbogárd 1-0-ra vezetett Mányon, egészen a 93. percig. Akkor a megítélt büntetőt Peinlich Szilárd értékesítette, majd két perc múlva az ő góljával fordított a hazai együttes.

A Sárbogárd január 12-én már meg is kezdi a felkészülést. A Téli Műfüves Bajnokság egyik házigazdái lesznek a bogárdiak, de mellette lesznek még edőzmékőzései az együttesnek.

Pajor László a keret megerősítésén dolgozik, mondta el a FEOL számára. Elmondása szerint a legutóbbi mérkőzések azért nem úgy sikerültek a gárda számára, mert a betegségek, sérülések miatt sok volt a hiányzó, akiket nem tudtak megfelelően pótolni.

Azt azonban leszögezte a Sárbogárd trénere, hogy a bajnoki címről a tetemes hátrány ellenére sem mondtak le. A 9 pontos hátrány persze nem ledolgozhatatlan, ám a Főnix is azt tervezi, hogy erősít a télen.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?