Új játékosokat igazol a Mány-Bicske II., nem is akárkiket

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár a Mány-Bicske II. bravúrral zárta az őszt, a csapat nem lesz passzív az átigazolási időszakban.

A Mány-Bicske II. csapata emlékezetes mérkőzéssel fejezte be az első félévet. Az utolsó bajnoki mérkőzésén a csapat a Sárbogárddal meccselt. A 92. percben még a bogárdiak vezettek, ám Peinlich Szilárd előbb büntetőből egalizált a 93. minutumban, majd két percre rá bevitte a győztes gólt is.

E nélkül a siker nélkül 14 mérkőzésen mindössze 9 pontja lenne az együttesnek, így azonban 12 egység szerepel a Mány-Bicske II. neve mellett. Az együttes jelenleg a 12. helyen áll, de azonos mennyiségű ponttal rendelkezik az előtte álló Martonvásár is.

Varga Mihály, a Mány-Bicske II. elnöke nemrég elmondta, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a csapatnak. Mint ismert, a nyáron a Mány és a Bicske II. úgy döntött, közös csapatot indítanak a vármegyei első osztályban.

A 16 fős keret kialakítása nem ment simán, mivel a bicskei vármegye egyes csapatból nagyon kevesen maradtak, és a mányiaktól is csak nyolcan. Az idénynek új trénerrel és új stábbal vágott neki az egybegyúrt alakulat.

Bár az együttes az első négy fordulóban nyolc pontot gyűjtött, hamar kiderült, hogy nem tudja ezt a tempót tartani. Varga Mihály a feol.hu számára kifejtette, hogy minek volt köszönhető a gyengébb teljesítmény.

Többnyire a bajnoki mérkőzéseken fiatalok jutottak szóhoz, de a sérülések és más problémák is megnehezítették a csapat dolgát.  Varga Mihály úgy véli, hogy a csapat a teljesítményének megfelelő helyen végzett.

A Mány-Bicske II. aktív lesz a téli átigazolási piacon. Legalább két, de az is lehet, hogy három minőségi játékost igazol a csapat. Az érkezők személyéről a klub hivatalos bejelentést még nem tett.

Főként támadóval erősítenének a mányiak. Rutinos, dinamikus labdarúgókat keresnek. A Mány-Bicske II. mindössze 11 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, a csapat házi gólkirálya a négy találatot jegyző Lopes Da Silva Junior. Érthető tehát, hogy miért csatárt szeretne igazolni az együttes.

A mányiak más csapatokkal ellentétben igen korán, már január első hetében megkezdik a felkészülést. A tavaszi szezon meglehetősen korán, már februárban elkezdődik, már amennyiben ezt az időjárás lehetővé fogja tenni.

A Mány-Bicske II. a tavaszi nyitány előtt hat felkészülési mérkőzést játszik a tervek szerint. A Téli Műfüves Bajnokságon nem a Mány-Bicske II., hanem a Mány-Csabdi fog szerepelni. A vármegye egyes csapat a tél folyamán a bicskei műfüves pályán készül a pontvadászatra.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?