Gosztonyi távozik Mórról, ismét a Fehérvár játékosa lesz

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár úgy volt, hogy nem lesz távozó Mórról, Gosztonyi András mégis elköszönt a társaktól.

Gosztonyi András tavaly meghatározó játékosa volt a Mór csapatának. Szerepelt az NB III-as Nyugati csoportban vitézkedő együttesben is, majd 12 bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként a Fejér vármegyei első osztályú bajnokságban a piros-feketék színeiben. Ezeken a találkozókon egy gólt szerzett.

Németh Bálint nemrég azt nyilatkozta, nem tud távozóról, ám azóta változott a helyzet. Gosztonyi András eligazol a csapattól.

Régi-új együttese a Fehérvár lesz, ahol futballozott már korábban. A 33 éves labdarúgó annak idején az MTK Hungária színeiben mutatkozott be az NB I-ben, majd négy szezont követően a Videoton FC-hez igazolt. A fehérváriakkal bajnoki címet és Szuperkupát is nyert.

Két szezont töltött a fehérvári csapatnál, többnyyire kezdőként lépett pályára. Összesen 58-ször ölthette magára a piros-kékek mezét, majd a DVTK együtteséhez igazolt 2012 nyarán.

A diósgyőrieknél három idényt játszott, majd egy szezonon át a Haladás színeiben focizott, ugyancsak az NB I-ben. Ezt követően az NB II-es Kisvárda szerezte meg a játékjogát, ahol két másodosztályú idényt követően újból az NB I-ben futballozhatott, hiszen tagja volt a Várda feljutó csapatának.

A 2018/2019-es idénbe még főként kezdőként számoltak vele, majd a rákövetkező szezonban hol kezdőként, hol csereként bizonyíthatott. 2020 nyarától a Kisvárda NB III-as csapatához került, 2021 nyarától pedig felváltva szerepelt az NB I-es és az NB III-as várdai együttesben.

2022 nyarán a Dunaújvároshoz került, fél szezon után pedig az ugyancsak NB III-as Mórhoz igazolt. Most eljött a búcsú ideje.

A csakfoci.hu úgy tudja, Gosztonyi András visszatér Székesfehérvárra. A játékos az NB III-as csapatban juthat majd szóhoz.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?