Dulakodás miatt félbeszakadt a kispályás meccs, súlyos büntetéseket szabtak ki

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több játékos hosszú hetekig nem léphet pályára a sorozatban az ügy következtében.

A bátorterenyei Teremlabdarúgó Bajnokság hatodik fordulójában rendbontás miatt idő előtt véget ért egy bajnoki mérkőzés. A találkozón a Gold Team csapott össze a Bakos Vill csapatával, szó szerint.

A mérkőzés 32. percében 1-0-ra vezetett a Gold Team, amikor tettlegességig fajultak a dolgok. A találkozót nem is folytatták.

Tarjáni László, a pontvadászat főszervezője elmondta a nogradifutball.hu számára, hogy megszületett az ítélet az incidens ügyében. A Fegyelmi Bizottság megtárgyalta az ügyet, amiben segítségére volt a testületnek a találkozóról készült videó felvétel, valamint a szemtanúkat is meghallgatták.

“Gönczi Dominiket (Gold Team), hét, Szeles Patrik (Bakos Vill) játékost pedig három mérkőzésre eltiltjuk. Oláh Tibort (Gold Team) és a fiait, akik nézőként vettek részt a meccsen, erre a szezonra kitiltjuk a sportcsarnokból. A Fegyelmi Bizottság úgy döntött, hogy a két csapat elveszíti a befizetett kaucióját, továbbá a mérkőzés újrajátszását rendeljük el” – tájékoztatta a lapot a főszervező.

Az új mérkőzést ezen a hétvégén, 2024. január 14-én vasárnap 13:00-tól fogják lejátszani. Fontos kitétel, hogy csak azok léphetnek pályára, akik a félbeszakadt meccsen is részt vettek.

Ha nem jelenne meg valamelyik együttes, akkor az ellenfél fogja kapni a három pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. Tarjáni László leszögezte, fellebbezésnek nincs helye, így a feleknek tudomásul kell venni a döntést.

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?