Elkészült a Fejér Vármegyei Kupa sorsolása: csúcsderbit játszik a Főnix!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ismertek a párosítások és az is, hogy milyen párosítások lesznek a rákövetkező fordulóban.

A Sárbogárd a Tordassal, a MÁV Előre FC Főnix pedig a Mórral fog összecsapni a Fejér Vármegyei Kupa negyedik fordulójában. Előbbi mérkőzésen a bogárdiak, utóbbin a fehérváriak a pályaválasztók.

A két csúcsderbi mellett lesz egy harmadik találkozó is. A vármegye kettes Beloiannisz az Ercsi Kinizsi együttesét fogadja. Mindhárom találkozót április 10-én, szerdán 17:00-tól rendezik.

A Fejér Vármegyei Kupa 4. fordulójának sorsolása:

2024. április 10. szerda 17:00
Sárbogárd SE – Tordas
MÁV Előre Főnix FC – Móri SE
Beloiannisz – Ercsi Kinizsi

Kiderült, hogy a negyedik fordulóból továbbjutó csapatok mely együttesek ellen léphetnek pályára az ötödik körben. A Sárbogárd és a Tordas meccsének győztese a vármegye kettes élcsapat Bakonycsernye otthonába látogat.

A tavalyi döntős Baracs a Pátka vendége lesz. A két csapat hasonlóan szerepel a maga csoportjában a vármegye kettőben, így ez is egy kiélezett mérkőzés lesz minden bizonnyal.

A MÁV Előre Főnix FC és a Móri SE győztese könnyen továbbjuthat az ötödik fordulóból. Ellenfele ugyanis a vármegyei első osztály utolsó helyén szerénykedő Bodajk lesz.

A Beloiannisz és az Ercsi mérkőzésének győztese hazai pályán fogadhatja a Sárosd együttesét. Meglepő volna ha végül nem az Ercis meccselne majd a sárosdiakkal.

A Fejér Vármegyei Kupa 5. fordulójának sorsolása:

2024. április 24. szerda 17:00
Bakonycsernye – Sárbogárd SE/Tordas
Pátka – Baracs
MÁV Előre Főnix FC/Móri SE – Bodajk
Beloiannisz/Ercsi Kinizsi – Sárosd

A döntő 2024. május 22-én lesz, ismét Székesfehérváron a Sóstói Stadionban. Tavaly a Lajoskomárom és a Baracs is ott játszotta a finálét, amelyet a Lajoskomárom nyert 4000 néző előtt.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?