A Kápolnásnyék edzőjét is meglepte, hogy milyen jól szerepelt a csapat

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A vármegye egyes csapat a harmadik helyen telel. A klub trénere, Höltzl Richárd elmondta, várható-e jövés-menés a csapat háza táján a télen.

A Kápolnásnyék a koronavírus idején még a másodosztályban vitézkedett. A vármegye kettes Észak csoport második helyén állt 15 forduló után, hat ponttal a Mány mögött, amikor félbeszakították a bajnokságot a járványügyi intézkedések miatt.

A nyékiek ne kaptak érmet, mivel a hátra lévő fordulókat nem játszották le. Pedig a KVSE jó eséllyel odaért volna a dobogóra. 38 ponttal rendelkezett ugyanis, mögöttük a felcsútiak 34, a csóriak és a csernyeiek 29-29 ponttal álltak.

Bár a pályán nem tudta kivívni a feljutást a Nyék, mégis a vármegyei első osztályban folytathatta a 2020/2021-es szezonban. Akkor a nyolcadik helyen zárt a csapat, amely 28 mérkőzésen 41 pontot szerzett.

A rákövetkező idényben már az ötödik helyen zárta az idényt a nyéki alakulat. Akkor 26 mérkőzésen 39 pontot gyűjtött.

A 2022/2023-as évadban 28 mérkőzésen 53 pontot szerzett a Kápolnásnyék. Ez a teljesítmény ismét a bajnoki tabella ötödik helyéhez volt elegendő.

Most nagyon úgy fest, összejöhet a hőn áhított dobogós helyezés a KVSE számára. Az együttes ugyanis a dobogón telel, 29 bajnoki egységgel. A nyékiek ugyanannyi pontot szereztek mint a második helyen álló, bajnoki címre pályázó sárbogárdiak. A negyedik Tordast két, az ötödik mórt öt ponttal előzik meg Varga Józsefék.

Höltzl Richárd, a Kápolnásnyék vezetőedzője azt mondta, jobban sikerült az ősz, mint ahogyan azt várta. A csapat jól játszott és nagyon összeszedett volt, summázta véleményét a tréner a feol.hu hasábjain.

A nyékiek edzője elégedett az együttesével, és bevallotta, nem hitte, hogy ősszel kilenc győzelem fog a Kápolnásnyék neve mellett szerepelni. Megemlítette, hogy tavaly is kilencszer nyertek az első félév során, ám most két ponttal többet gyűjtöttek, köszönhetően két döntetlennek.

Höltzl Richárd kiemelte, hogy pontot tudtak szerezni a listavezető Főnix ellen. Erre a nyékieken kívül csak a Sárosd volt képes.

A KVSE január közepén kezdi meg a felkészülést, ennek pontos dátuma egyelőre nem ismert. A csapat edzője azt is elárulta, hogy nem lesznek aktívak az átigazolási piacon.

Úgy tudja, hogy senki sem fog távozni, egy játékossal viszont erősíthet a Nyék. Egy támadóval tárgyalnak, akinek nevét nem fedte fel.

Nyitókép: Kápolnásnyék

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?