Két pontot elhullajtott az Ikarus Söréden

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A fordulót megelőzően magabiztos, kilencpontos előnnyel várta a hátra lévő néhány mérkőzést a székesfehérvári alakulat, félig-meddig már zsebében tudva a bajnoki címet. A Söréd azonban igencsak nehéz ellenfélnek ígérkezett.

A listavezető Ikarus-Maroshegy igencsak tartalékos kerettel utazott el Sörédre. Mindössze tizenkét játékost neveztek a találkozóra. A hazaiak sem bővelkedtek cserékben, igaz, náluk azért ült három hadra fogható játékos a kispadon. Legutóbbi három mérkőzésének mindegyikét megnyerte a Söréd, ráadásul igencsak impozáns mérleggel, 20-2-es gólkülönbséggel, így izgalmas összecsapásra lehetett számítani.

Az első játékrész során azonban nem tudott az elmúlt hetekben rendkívül hatékony sörédi támadósor rést találni az éllovas védelmén, és mivel a vendégek támadásaiból is hiányzott az átütőerő, 0-0-ás eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A folytatásban aztán hamar megtört a gólcsend. Az Ikarus-Maroshegy nyolcasa, Dopuda volt eredményes, szezonbeli hetedik találatát szerezve. Sokáig úgy tűnt, ez az egy találat dönthet a három pont sorsáról, míg nem negyed órával a lefújás előtt kiegyenlített a vendéglátó. A gólszerző ki más lehetett volna, mint a hazaiak gólfelelőse, Kovács Ákos, aki 17 gólosként második helyre lépett elő a mesterlövészek listáján.

A hajrában újabb gólt már nem, csupán egy sárga lapot jegyezhettünk fel, melyet Friedmannak mutatott fel Kupi játékvezető. A végeredmény tehát 1-1 lett, melynek köszönhetően az Ikarus előnye hét pontra csökkent a Mór II. gárdájával szemben, és nyolc egységnyire apadt a Csór előtt. Még négy forduló van hátra a bajnokságból, így matematikailag még nem bajnok az Ikarus-Maroshegy. Ám tekintettel arra, hogy még a sereghajtó ellen is játszanak Tanárkiék, alighanem csak az aranyérem megszerzésének az időpontja kérdéses számukra.

Söréd – Ikarus-Maroshegy 1-1 (0-0)
Vezette: Kupi Zoltán (Berényi Ádám, Málits Attila)

Söréd: Pál – Ferencz, Friedmann, Grossmann, Keszi, Lakatos, Szabó M., Volner, Barabás, Kovács Á., Kovács M. Technikai vezető: Brichter Ákos
Ikarus-Maroshegy: Skultéti A.- Léki, Gelencsér, Dopuda, Klémán, Jámbor, Tanárki, Béres, Mezősi, Skultéti L., Szarka.

Gól: Kovács Á. (75′) illetve: Dopuda (48′).
Sárga lap: 2-0

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM