Megye III: Kikapott a Nagyvenyim, ikszelt az Ikarus

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két éllovas is botlott a megye három hétvégi fordulójában, a Ráckeresztúr ellenfele pedig nem állt ki. A Csókakő húszat, a Mór II. tízet rúgott.

Aqvital Publo csoport

Sokadszor maradt el mérkőzés az Aqvital Publo csoportban. Az egyik érintett két héttel ezelőtthöz hasonlóan a Ráckeresztúr, a másik pedig a Vereb. A verebiek – csakúgy mint ősszel – elkerülvén a nagy verést, ki sem álltak. Könnyen lehet, hogy a Versenybizottság kizárja a csapatot a bajnokságból, ám ennek semmilyen következménye nem lenne gyakorlatilag.

A Dinnyés Újbarokon diadalmaskodott a várakozásoknak megfelelően, átmenetileg hét pontosra csökkentve hátrányát a listavezető keresztúriakkal szemben. Nyert a Vértesboglár is Zámolyon a Pátka II. ellen. A két dobogóra eséllyel pályázó csapat, a Gyúró és a Zichyújfalu mérkőzését előbbiek nyerték.

Gyúró – Zichyújfalu 2-1
Pátka II. – Vértesboglár 0-4
Újbarok – Dinnyés 1-3
Csabdi – Vértesacsa 7-4
Lovasberény – Alcsútdoboz 1-6
MPF Ráckeresztúr – Vereb elmaradt

fdfmm3aqvtab160415

Simix Üveg-Ásvány csoport

Ahogyan azt a beharangozóban latolgattuk, nem adta könnyen a bőrét a Söréd csapata. Az éllovas Ikarus-Maroshegy látogatott otthonukba, 1-1-es döntetlent hozott a találkozó. Az üldözők közül a Mór tízet rúgva kiütéssel nyert, hét pontra olvasztva hátrányát, a Csór pedig szintén magabiztosan győzött, ők a Tác-Csősz alakulatát páholták el. Az éremre pályázó csapatok közül nyert a Sárszentmihály is, a második hely kérdése tehát teljesen nyitott.

A múlt héten a kizárástól még megmenekülő Isztimér ezúttal is létszámhiányosan, nyolc fővel állt ki. A Csókakő húszat rúgott nekik, ám könnyen lehet, hogy ez volt az isztimériek utolsó mérkőzése az idei szezonban.

Csókakő – Isztimér 20-1
Sárszentmihály – Csákberény 6-1
Csór Truck-Trailer – Tác-Csősz 6-1
Magyaralmás – Szabadbattyán 2-4
Mór II. – Jenő 10-0
Söréd – Ikaurs-Maroshegy 1-1

fdfmm3simtab160415

Horfer Serleg csoport

A legkiegyenlítettebb és  talán legerősebb megye hármas csoport élén komoly változások történtek. A harmadik helyen álló Sárbogárd ugyanis legyőzte idegenben a bajnoki tabellát vezető Nagyvenyimet. A kínálkozó lehetőséget ki is használta az Iváncsa II.-Beloiannisz csapata, mely századik gólján is túl jár már, miután hatot rúgott Mezőszilason, miközben egyet sem kapott. Az Iváncsa II.-Beloiannisz hátránya így már csupán három pont az éllovas Nagyvenyimmel szemben, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az előttük álló együttes. A Cece életben tartotta dobogós reményeit, nyolcszor köszöntek be az Előszállás otthonában.

Dég – Mezőfalva II. 2-7
Kisapostag – Alap 4-0
Nagyvenyim – Sárbogárd 1-2
Mezőszilas – Iváncsa II.-Beloiannisz 0-6
Perkáta – Vajta 1-6
Előszállás – Cece 0-8

fdfmm3horfertab160415

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM