Elmozdult a kieső helyről a Bicske!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két motivált csapat csatáját hozta a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő és a Bicske megmérettetése, melyen a gólokból és az izgalmakból sem volt hiány.

A gárdonyiak abban reménykedve futottak ki az Agárdi Parkerdő gyepére, hogy győzelmük esetén átvehetik a harmadik helyet a Mórtól, amennyiben riválisuk vereséget szenved a listavezetőtől. A Bicske pedig a kieső zónából szeretett volna elmozdulni, melyre oly rég óta várnak a csapat szurkolói, vezetői és játékosai egyaránt. Meggyes Dávid korábbi csapata ellen léphetett pályára, Kummer Máté viszont kikerült a kezdőből sérülés miatt, helyén Pásztor kapott bizonyítási lehetőséget.

A lelkes bicskei közönség idegenbe is elkísérte a vendég csapatot, és hamar kiszurkolta a vezetést kedvenceinek. Negyed óra elteltével szögletet végezhetett el a Bicske. Meggyes ívelte középre a labdát, Sötét közelről tisztán fejelhetett, Viniczai ugyan hozzáért, de hárítani nem tudott. A félidő derekán Móri ugratta ki Vargát, aki eltolta a kapus mellett a labdát, majd a hálóba passzolt, máris kétgólos előnyhöz juttatva csapatát. A Bicske azonban nem állt le, három perccel később ismét zörgött a hazaiak hálója. Szilágyi került helyzetbe egy szép bicskei támadás végén, a tizenhatosról eleresztett lövése a kapu bal oldalában kötött ki. Az eset után Szilágyit ápolni kellett, mivel rúgás érte a lábát, de folytatni tudta a játékot. A hazaiak nem igazán tudtak magukhoz térni a sokkból, a legveszélyesebb lehetőségük egy szabadrúgás volt, ám azt magabiztosan hárította Milinte.

A folytatásban is inkább bicskei helyzetek alakultak ki, mígnem a szakadó esőben átvette az irányítást a hajrában a hazai alakulat. A 78. percben Pleszkán húzott el a jobb szélen, majd betört a tizenhatoson belülre, és kilőtte a jobb alsót. Öt perccel később Csendes tizenhatos oldalvonalánál elkövetett szabálytalanságát büntetővel szankcionálta a játékvezető. Az iménti gólszerző állt a labda mögé, aki higgadtan értékesítette a tizenegyest, az elvetődő Milintét megtréfálva a kapu közepébe helyezett.

A végén hiába próbálkozott az egyenlítéssel a gárdonyi együttes, nem maradt rá ideje. A hosszabbításban is meg volt a lehetősége Oláh Attila csapatának, ám Milinte a helyén volt. Összességében megérdemelt bicskei győzelem született.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Bicske 2-3 (0-3)
Agárdi Parkerdő. Vezette: Tóth III. László (Hajcsár Lajos, Magyar János)

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Viniczai – Kocsis, Burucz, Pápai, Hanák, Sowunmi, Tóth T., Balogh B. (Pintér K.), Szabó G., Klauz, Pleszkán. Vezetőedző: Oláh Attila
Bicske: Milinte – Csendes, Sötét, Máj, Köntös – Pásztor, Szilágyi – Meggyes, Móri (Szarvas), Varga Z. (Máté) – Németh E. (Oláh). Edző: Raffai Rudolf. Vezetőedző: Raffai Rudolf.

Gól: Pleszkán (78′, 83′), ill. Sötét D (15′), Varga Z. (22′), Szilágyi (25′)
Sárga lap: 2-4

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM