Magyar Kupa: Íme az elődöntőbe jutott csapatok listája!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szerda délután megrendezték a Fejér megyei Magyar Kupa nyolcaddöntőit. A legnagyobb várakozás a a címvédő idegenbeli fellépését, valamint a két első osztályú csapat, a Mór és a Martonvásár összecsapását övezte.

Fejér megyei Magyar Kupa, negyeddöntő:

A két megye egyes csapat csatájából a Mór jött ki győztesen. Gól nélküli első félidőt követően két perccel a második játékrész megkezdése után vezetést szerzett a Mór Vajda góljával, ám röviddel ezután egyenlített a Martonvásár Molnár révén. A hajrá kezdetén tíz főre fogyatkoztak a vendégek Radics kiállításának betudhatóan, ám a hazaiak nem tudták kihasználni az emberelőnyt. A rendes játékidő után a kiírás szerint büntetők döntenek, a szétlövés során móriak céloztak pontosabban.

Mór (I. o.) – Martonvásár (I. o.) 1-1 (0-0), büntetőkkel 4-3
Vezette: Bíró Dániel (Hajcsár Lajos, Dinnyei Norbert)

Mór: Pap – Joó, Végvári, Tar, Köbányai, Mayer, Wachtler G., Dreska, Tetzli J., Vachtler Sz. (Klémán), Vajda V. Vezetőedző: Horváth Zoltán.
Martonvásár: Strommer – Hernádi (Szigeti), Radics, Vörös F., Elek, Kővári, Szilágyi, Neuvert, Magyar B., Molnár A., Molnár T. Technikai vezető: Gutyina Attila.

Gól: Vajda (47′) illetve: Molnár T. (60′)
Sárga lap: 1-2
Kiállítva: Radics (Martonvásár, 73′)

A Pátka nem tartalékolt, erős csapattal állt ki az Enying ellen. Ennek meg is lett az eredménye: már az első félidőben megszerezték a vezetést Takácsék, a folytatásban pedig két újabb góllal magabiztosan nyerték az összecsapást.

Enying (II. o.) – Pátka (II. o.) 0-3 (0-1)
Vezette: Szabó János (Nagy Tamás, Nagy Károly)

Enying: Dobai – Pereces, Kalló, Zsifkovics, Harangozó, Varga Á. (Mészáros), Bocskai (Nagy L.), Molnár Z. (Pómizs), Fekete Z., Szőke I., Vas T. (Blaski). Vezetőedző: Vas Tibor.
Pátka: Csikesz (Denke B.) – Orosz, Krell, Polányi (Sinka), Füri, Fülöp, Rózsa B., Farkas G. (Balogh E.), Takács V. (Márkus), Nagy F., Kővári B. Vezetőedző: Takács Viktor.

Gól: Polányi (29′), Farkas G. (57′), Fülöp (70′)
Sárga lap: 2-2

Szabadegyházán rendkívül várták a találkozót mind a szurkolók, mind a játékosok. Nagyszerű lehetőség nyílt a megye kettes csapat előtt, hogy megmérettesse magát egy erős ellenféllel szemben, nevezetesen a megyei első osztályt vezető Iváncsával szemben. A hazai csapat már a tizedik percben megszerezte a vezetést, az Iváncsa egyenlítő gólja után ismét magukhoz ragadták az előnyt még a szünet előtt. Miskovicz Bálint némileg szokatlan módon fél csapatát, azaz öt játékosát lecserélte a szünetben, ám a padon hagyta a hétvégi rangadót eldöntő Aradit. A friss játékosok sem tudtak azonban mit kezdeni a lelkes szabadegyházai gárdával: hiába egyenlített az Iváncsa a hosszabbításban, az öt perc ráadás sem bizonyult elegendőnek a győztes gól beviteléhez. Döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább a kiírás értelmében, így a Szabadegyháza jutott az elődöntőbe.

Szabadegyháza (II. o.) – Iváncsa (I. o.) 2-2 (2-1)
Vezette: Lak Balázs (Hegedűs László, Géringer Zoltán)

Szabadegyháza: András – Kosaras, Vida, Hushegyi, Vizi, Billig, Berényi L. (Baranyai), László (Bartos), Zámbó (Pálesz), Kiss P. (Urbán), Horváth T. (Rapai). Vezetőedző: Baranyai Balázs.
Iváncsa: Gábor – Balogh (Marosán), Jankovics (Serfőző), Nagy A. (Márki), Fodor, Szauter, Godslove (Mondovics), Facskó, Sinka, Berényi B., Cziklin (Péczeli). Vezetőedző: Miskovicz Bálint.

Gól: Billig (10′), Horváth (38′) illetve: Cziklin (22′), Serfőző (91′)
Sárga lap: 0-2

A két Agárdi Termál csoportba tartozó együttes ütközete gól nélküli döntetlennel fejeződött be. Az Aba-Sárvíz mumusa, a Pusztaszabolcs azonban hiába ért el döntetlent a papíron jobb erőkből álló ellenfelével szemben, végül a tizenegyesek után az abaiak örülhettek.

Pusztaszabolcs (II. o.) – Aba-Sárvíz (II. o.) 0-0, büntetőkkel 4-5
Vezette: Rózsa József (Tóth Bence, Rózsa Dávid)

Pusztaszabolcs: Nagy E. – Farkas N., Kovács Zs., Tóth N., Schrick, Nagy Á., Dombi, Kovács B. (Sztarek), Bakos, Székely (Györök), Balogh Z.(Sebők). Technikai vezető: Fülöp János, Zserdin Balázs.
Aba-Sárvíz: Szabó N. – Fauszt (Tóth R.), Tóth R., Esze, Glócz Z., Madácsi, Lakk, Gyuricza, Varga F., Nyitrai (Kovács D.), Kulcsár. Vezetőedző: Bor József Dezső.

Sárga lap: 2-2

Az elődöntőkre május 11-én kerül sor. A párosítások:
Mór – Pátka
Szabadegyháza – Aba-Sárvíz

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM