Tízet rúgott a Mór II. a Jenőnek

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kilencet rámolt ellenfelének a móri csapat a második félidőben. A győzelemnek köszönhetően nemhogy megőrizte második helyét az együttes, de még a lemaradását is csökkentette a listavezetővel szemben.

Az őszi fordulók után még dobogóra is esélyes Jenő látogatott a Mór II. otthonába. A két csapat ősszel azonos pontszámot gyűjtött, mostanra azonban már nyolc egységnyi differencia mutatkozott a két együttes között a móriak javára. Nagy Bálint csapata a második helyezése megtartása érdekében győzelmi kényszerrel lépett pályára, mivel valószínűsíthető volt, hogy a párhuzamosan futó találkozón a Csór legyőzi a Tác-Csősz alakulatát.

A móriak figyelmét a zord időjárási körülmények mellett talán a partjelző hölgy jelenléte vonhatta el. A lényegesen jobb formában lévő együttes ugyan vezetést szerzett a félidő derekán Elek találatával, de összességében a várakozások alatti produkcióval rukkolt elő.

A kellemetlen, szeles idő ellenére kilátogató szurkolókat a második játékrészben megjutalmazta aztán a hazai gárda. Elek nem kevesebb, mint újabb öt gólt jegyzett, Vincze duplázni tudott, valamint Valki és Varga is feliratkozott a gólszerzők listájára.

A móriak győzelmüknek köszönhetően megtartották második helyezésüket, ráadásul az Ikaros-Maroshegy pontvesztésének köszönhetően hét egységnyire csökkentették hátrányukat az éllovassal szemben.

Móri SE II. – Jenő 10-0 (1-0)
Vezette: Winklár Péter (Mester Zsuzsanna)

Mór II: Walczer – Polovitzer (Schweighardt), Hárer (Nyevrikel), Loi, Tetzli J., Dreska, Elek, Valki (Vincze), Vachtler, Varga L., Nyevrikel Gábor (Maxim). Vezetőedző: Nagy Bálint
Jenő: Németh T. – Bauer, Lakatos, Fazekas N., Birgány, Zsolnai (Kun), Rávai, Csenki, Lukács, Csete, Borsos.

Gól: Elek (22′, 60′, 66′, 75′, 80′, 82′), Vincze (79′, 87′), Valki (50′), Varga L. (59′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM