Öregfiúk: Hihetetlen izgalmak után lett bajnok a Csór!

Fejér megye, Öregfiúk
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elképesztően szoros lett a befutó a 3. számú Öregfiúk csoportban, az első három helyezett csapat azonos számú pontot gyűjtött.

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három gárda volt esélyes a bajnoki címre a 3. számú Öregfiúk csoportban. A tabellát a Pákozd vezette 61 ponttal, 22 lejátszott meccsel. A második ekkor a címvédő Sárszentmihály volt szintén 61 ponttal, rosszabb gólkülönbséggel, de már 23 lejátszott bajnokival. A Csór a harmadik pozíciót foglalta el 58 egységgel, 22 meccsel. Ekkor még nem úgy tűnt, hogy a Csór lesz a befutó, éppen a 24. fordulóban vesztett hatpontos rangadót a csapat a mihályiak ellen.

A 25. forduló nem tartogatott meglepetést, győzött az éllovas Pákozd, simán nyert a Sárszentmihály, és ha nehezen is, de hozta a kötelezőt a Csór is. Az ekkor már biztossá vált, hogy a Sárszentmihály kiszállt a bajnoki címért folytatott küzdelemből, mivel hiába volt ugyanúgy 64 pontja, mint a Pákozdnak, 19-cel rosszabb volt a gólkülönbsége a címvédőnek. A Csór ekkor 61 pontot számlált.

Következett az utolsó játékhét, a sorsolás szeszélyének köszönhetően bajnoki döntőre került sor: a Csór fogadta a Pákozdot! A listavezető pákozdiaknak egy döntetlen is elég lett volna elsőségük megőrzéséhez. A találkozó 21. percében Végh T. góljával a Pákozdnál volt az előny, ám Kovács K. még a szünet előtt egyenlített, 1-1-gyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő elejét nagyon megnyomta a Csór, és át is vette a vezetést: Papp, majd Dombi is betalált, az előnyt Kovács A. gólja növelte háromgólosra. A hajrában még szépített Végh, ám 4-2 lett a vége, ami azt jelenti, hogy a Csór öregfiúk csapata lett a bajnok!

A Csór öregfiúk csapata nyert a 2016/2017-es bajnokságot a 3. számú csoportban - fotó: Csór Truck Trailer FC
A Csór öregfiúk csapata nyert a 2016/2017-es bajnokságot a 3. számú csoportban – fotó: Csór Truck Trailer FC

A Csór mögött a Pákozd végzett a második helyen, a címvédő Sárszentmihály a harmadik lett, míg negyediknek a Főnix futott be. A gólkirály 76 találattal Szente András lett Pákozdról, a második helyen a Főnixes Balla Tamás végzett, míg Tóth Gábor, a Sárszentmihály játékosa 35-ször köszönt be az idény során.

 

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM