Iváncsa: Kiütés az NB III-as osztályozón!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Balatonlellén játszotta az NB III-as osztályozó első fordulóját a Fejér Megye I-es bajnok Iváncsa. A találkozót hatalmas fölénnyel nyerték Baloghék.

Hatalmas lehetőség kapujába került az Iváncsa, amely Somogy megye bajnokával, a Balatonlelle SE csapatával került össze a Megye I-es csapatok osztályozóján.

Úgy tűnik, már az első találkozó után eldőlt, mely csapat folytathatja jövőre az NB III-ban. Az Iváncsa már a 12. percben megszerezte a vezetést a házi gólkirály, Balogh L. találatával, aki Nagy szabadrúgását fejelte Czebei hálójába. A félidő vége előtt egy eladott labdával Balogh L. iramodott meg, Makarész nem merte szabálytalanul megállítani egy sárgával, így az iváncsai támadó rohamléptekkel tört kapura a félpályától. Balogh végül társát, Majláthot hozta ziccerbe, aki még a kapust is kicselezte, így duplázta meg az előnyt.

A szünet után néhány perccel Majláth futott el a bal szélen, egy csel után a középen érkező Berényi elé tálalt, aki közelről nem hibázott. A játékrész derekán Balogh L. keresztpassza után Godslove került kihagyhatatlan helyzetbe, aki egy lövőcsellel elfektette Czebeit, majd az üres kapuba gurított. A hajrában egy tért ölelő indítást követően büntetőt érően szabálytalankodott Balogh ellen a lellei kapus, a 11-est Nagy váltotta gólra. Két perccel a lefújás előtt egy rosszul sikerült iváncsai felszabadítást követően ugyan szépített a Balatonlelle Balogh B. góljával, ám az Iváncsa még így is meglehetősen kedvező helyzetből várhatja a második felvonást.

A visszavágót 2017. június 17-én szombaton rendezik Iváncsán.

Balatonlelle SE – Iváncsa KSE 1-5 (0-2)
Balatonlelle, vezette: Zeirkelbach Péter

Balatonlelle: Czebei – Pap M., Kenéz (Graszl 41.), Balogh L., Makarész, Laczkó, Fila, Balogh B., Böjte, Bohata, Neubauer. Vezetőedző: Deákvári Antal
Iváncsa: Boldog – Balogh L. (Fülöp F. 82.), Márki (Nédó 73.), Berényi (Barócsai), Nagy A., Bartha, Majláth, Facskó, Godslove, Aradi, Fodor.

Gól: Balogh B. (88.) illetve: Balogh L. (12.), Majláth (37.), Berényi (49.), Godslove (66.), Nagy A. (82.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM