A Bádogos nyerte a XIV. Akác Kupát! FOTÓK!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Immáron 14. alkalommal rendezték meg az Akác kispályás kupát a Videoton műfüves pályáján.

A 2017-es évben 10 csapat nevezett, amelyek két csoportra osztottak. Az A jelűben a Bádogos, az Ikarus, az Apukák, az Otthon Presszó és a Karsai Alba, a B-ben a Mástészta, a 7-es Presszó, a Maroshegy, a Lego FC és a Sóstó CF kapott helyet.

A Bádogos nehezen indult be, az Apukák ellen 0-2-ről kellett fordítaniuk, míg az első meccset csak döntetlenre hozták. Ennek talán az volt az oka, hogy többen csak később csatlakoztak a csapathoz, amelyben végül Juhász Gábor, Rehák Viktor, Gál Dániel és Kellner Zsolt is szerepelt. Első helyen nyerték meg a csoportot.

A B-ben a legnagyobb meccset a Mástészta játszotta a Lego FC-vel, az utolsó percben dőlt el a mérkőzés 2-1-re a Tésztának. A Lego FC most az Albaparkból és a Szépluckból erősítette meg a Szfinx Autósiskolára épülő csapatát, Magyar Ferenc és Grega Gábor, illetve Horváth Attila és Tőke Róbert is szerepelt náluk, további idegenlégiós Reichardt Roland és Kertész István kapus volt. A vereség után a csoportmásodik helyért a 7-es Presszót kellett volna legyőzniük, de Balogh Zoltánék diadalmaskodtak 2-1-re.

Így az elődöntőbena Bádogos a Mástésztával, a 7-es Presszó pedig Magda Csabáékkal (Otthon Presszó) mérkőzött meg. A Bádogos 2-0-lal menetelt a döntőbe, a másik ágon pedig a későbbi gólkirály Balogh „Baggio”-ék.

A döntőt szintén 2-0-ra nyerte a Bádogos egy izgalmas, magas színvonalú mérkőzésen. A harmadik helyért 3-2-re nyert a Szolnok Szilvesztert is a soraiban tudó Otthon Presszó.

A vigaszágon a Lego FC mindkét mérkőzést megnyerte, előbb az Apukák ellen 3-1-re, majd az Ikarus ellen 2-1-re, így ők vitték haza az ezért járó szép kupát.

XIV. Akác Kupa

kép 1 / 7

Végeredmény:
1. Bádogos
2. 7-es Presszó
3. Otthon Presszó
4. Mástészta

Vigaszág győztese: Lego FC

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM