Vajtai siker Sárszentágotán!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két szabadnapos megye hármas csapat, a Vajta és a Sárszentágota barátságos mérkőzést játszott egymással Ágotán. A győztes kilétét egy hajrában befújt büntető döntötte el.

Meglehetősen mostoha, zord időjárási körülmények között került sor a Sárszentágota és a Vajta találkozójára. A két csapat ugyan különböző Megye III-as csoportban szerepel, idén nyáron azonban már kétszer is összecsapott egymással, Ágotán 2-0-ra nyertek a hazaiak, míg a visszavágón 4-2-re nyertek Polyákék. Ezúttal mindkét gárda tartalékosan lépett pályára, hazai oldalon hiányzott Golenya és Knapp is, míg a vendégeknél Móri, Tángli Gábor, Sinka, Bosnyák és Csányi sem volt jelen.

A kezdeti zápor után a labdáé lett a főszerep. A hazaiak korán megszerezték a vezetést, sőt, előnyüket szűk fél órán belül kettőre növelték. A vendégek még a félidő vége előtt egy gólra csökkentették a hátrányukat, a szünetben 2-1 volt az állás. A folytatásban elhúzott 3-1-re a vendéglátó, ám nem sokkal a vége előtt egyenlőre mentette az állást a Vajta. Az utolsó percekben egy kezezés után büntetőhöz jutottak a vendégek, melyet a csapatkapitány, Polyák értékesített, noha a hazaiak hálóőre kis híján védeni tudott.

A találkozó után a Sárszentágota baráti gesztusként zsíroskenyérrel vendégelte meg a vajtaiakat. A Sárszentágota vasárnap Dinnyésre látogat, míg a Vajta szombaton lép pályára Kisapostagon.

Sárszentágota – Vajta 3-4 (2-1)
Sárszentágota, 30 néző. Vezette: Rupa Sándor

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM