Gólparádét hozott az Adony-Pusztaszabolcs szomszédvár rangadó!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy várakozás előzte meg a két ősi rivális presztízscsatáját. Előzetesen a vendégek számítottak esélyesnek, ám a pályán meglepően alakultak az események.

Az Adony tudósítója így fogalmazott:
“Vasárnap délután fontos dolgok elébe néztünk a pályán. Először is játékosokat búcsúztattunk, név szerint Klér Csabát és Nebucz Ferencet, illetve megköszöntük Pálinkás András a VSK-ban nyújtott sokévi munkásságát. A mérkőzés előtt megünnepeltük őket.

Másodszor pedig Pusztaszabolcs csapatát vártuk a pályára akikkel mindig komoly harcot vívunk. Pusztaszabolcs csapata a 6. helyen állt, az Adony pedig a 10. helyen. Sípszó után nagy hajrába kezdtek az adonyiak és nem sokra rá és behúzták az első gólt. A csapat összeszedetten és koncentráltan játszott, mivel ez egy fontos meccs volt, végig harcoltak. Több kimaradt helyzet után a Pusztaszabolcs kiegyenlített, de ez nem vette el a kedvünket a játéktól. Hősiesen ostromolták az ellenfél kapuját, kihasználva minden helyzetet, amelyekkel 5-1-es győzelemmel zárták a találkozót.

Gratulálunk a csapatnak a nagyszerű és szórakoztató játékért. Kívánunk a jövő hétre jó felkészülést, hisz Nagylók csapata sem lesz könnyű ellenfél.”

Adony - Pusztaszabolcs

kép 1 / 19

Adony – Pusztaszabolcs 5-1 (2-1)
Vezette: Hajdu Balázs.

Adony: Hamar (Schmidt) – Nebucz F. (Vukajlovics P.), Drapcsik (Böjte), Budai, Szántó, Csucsai, Németh T. (Broschek), Varga Z. (Bere), Erdei, Klér, Nebucz M.
Pusztaszabolcs: Semsei – Baka G., Toldi, Csányi, Sebők, Kovács A. (Simon), Balogh Z. (Juhász), Páhi, Baloni, Baka B. (Farkas R.), Györök.

Gólszerzők: Varga Z. (5., 33., 65.), Erdei (46., 67.) ill. Györök (27.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM