Iváncsa-Martonvásár: Vitatott ítéletektől hemzsegett a derbi!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két büntetőt kapott az Iváncsa a Martonvásár ellen! A hazaiak második gólja kétséges, hogy áthaladt-e a gólvonalon. A túloldalon elmaradt egy büntető, egy találat kezezést követően született.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:
“Az amúgy is szűk keretünket tovább csökkentették az eltiltások hiszen Kővári, Kanyó és Szilágyi sem tudott a rendelkezésünkre állni, így gyakorlatilag üres maradt a kispad.

Az Iváncsa eröltette a támadásokat, de védelmünk kiválóan látta el a feladatát. Itt jegyeznénk meg, hogy nagy hagyománya lehet itt a kézilabdának, mert mikor a tizenhatosunkon belülre került a labda, a hazaiak rendszeresen kezezést reklamáltak… Kontrákból több helyzetünk is volt, a legnagyobb Szigeti előtt adódott, de sajnos kimaradt. Gól csak a 31. percben esett, mikor egy Magyarról levágodó lövés után a játékvezető immáron közkivánatra kezezés címén büntetőt adott, amit Imrik értékesített, 1-0. Két perccel később Nagy hárított egy lövést, a lecsorgó labdát a kapufánál ácsorgó Berényi próbálta a kapunkba gyötörni, de a labdát Nagy a gólvonalon megfogta. Mindenki elindult kifelé a kirúgáshoz készülődve, de a partjelző legnagyobb megdöbbenésünkre azt jelezte, hogy a labda a gólvonalon túl volt. A játékvezető kicsit kivárt, és a kezdőkör felé mutatott, 2-0. Nem akarunk kételkedni a partejlző döntésében, hiszen ő a 16-os vonalából biztosan jobban látta, mint a játékvezető 6 méterről, és a játékosok közvetlen közelről. Minden mindegy alapon elkezdtük letármadni a hazaiakat akiket ez láthatólag meglepett, sora vezettük a támadásokat. A 40. percben a kapura törő Bozsót kaszálták el a tizenhatoson, de a síp ezúttal (is) néma maradt. A 41. percben Endrefalvi szögletét Bozsó fejelte a kapuba, 2-1.

A második félidőben sem tudott mit kezdeni a hazai csapat a jól záró védelmünkkel és az életveszélyes kontráinkkal. A legnagyobb helyzet ismételten Szigeti előtt adódott, de a kapus bravúrral hárítani tudott. A 81. percben Godslove jól láthatóan kézzel tette maga elé a labdát, ezt persze most senki sem akarta látni, mivel a síp most is néma maradt. Dr. Berczi már csak szabálytalanul tudta megállítani, ami büntetőt ért, amit a Imrik értékesített, 3-1. Míg a hazaiak hármat cseréltek, mi nem tudtuk frissíteni csapatunkat, és ekkor már jöttek a hibák, amit két perc alatt (87′, 88′,) Godslove használt ki.

Nem érheti kritika csapatunkat, nem feltartott kézzel mentünk ki a pályára, amit tudtunk megtettünk, nem rajtunk múlott…”

Iváncsa - Martonvásár

kép 1 / 12

Fotók: Martonvásár facebook

Iváncsa – Martonvásár 5-1 (2-1)
Iváncsa, vezette: Závotka Csongor (Horváth II. József, Rózsa Dávid)

Iváncsa: Boldog – Imrik (Barócsai), Berényi (Nagy A.), Bartha, Majláth – Facskó, Szauter .(Nédó), Pribék, Godslove – Aradi, Fodor G. Vezetőedző: Masinka László
Martonvásár: Nagy Gy. – Endrefalvi, Vörös F, Bozsó, Magyar B. – Szigeti (Gábor), Cziklin, Berczi, Madaras – Radics, Neuvert. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Imrik (31., 81.), Godslove (87., 88.), Berényi (33.), illetve Bozsó (41.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM