Kiütéssel nyerte a Csákvár II. az alsóházi rangadót!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye II-es Osz-Car csoport két utolsó helyén álló csapat, a Csákvár II. és a Kőszárhegy mérkőzött meg egymással a hétvégén. A találkozó elképesztő mennyiségű gólt hozott, szám szerint 17-et.

Várakozáson alul teljesít mind a Csákvár II., mind a Kőszárhegy a 2016/2017-es szezonban. Bár előzetesen a legtöbben arra tippeltek volna, hogy a Csór és a Videoton Baráti Kör lesz a kieső a Megye II-es Észak csoportból, jelen pillanatban már teljesen máshogy állnak a dolgok. Az már az őszi szezon után körvonalazódott, hogy a Kőszárhegy függetlenül attól, hogy kiharcolja-e a pályán a bennmaradást, jövőre a Megye III-ban indul. Pedig a feltételek adottak a Megye II-höz, remek pálya, új mezek, ám úgy tűnik, ez is kevés. A Csákvár II. jövőjének sorsa is kérdéses.

A találkozón már a második percben megszületett az első gól, melyet a kőszerhegyiek szereztek. Ez megadta a találkozó alaphangját, és 3-5 percenként potyogtak a gólok. A csákváriak már a kilencedik minutumra megfordították az eredményt, a félidőre pedig már 9-1-re vezettek. A folytatásban sem záródott el a gólcsap, a 83. precben már 15-1 volt az állás. Két perccel a lefújás előtt szépítettek a vendégek, így alakult ki a 15-2-es végeredmény.

A hazaiak részéről Lázár, Barócsi és Gulyás János is mesternégyesig jutott, Krausz pedig duplázott. Csákvári részről még Valentics volt eredményes, a túloldalon Koncz és Horgos köszönt be.

Csákvár II – Kőszárhegy 15-2 (9-1)
Csákvár, vezette: Almádi Sándor.

Aqvital FC Csákvár II: Tóth Z. – Lázár, Szabó S. (Szabácsik), Hári, Krausz, Gulyás Gá. (Bélik), Barócsi, Imrefy, Valentics M. (Fehér), Gulyás J., Mézner. Edző: Takács József.
Kőszárhegy: Szabó R. (Horváth P.) – Király (Nagy J.), Nádi (Komlós), Nagy P., Kántor, Koncz, Horgos, Simon, Grozly (Prisznyák), Osváth, Nagy L. Edző: Simon Gyula

Gólszerzők: Lázár (6., 23., 42., 72.), Gulyás J. (9., 18., 33., 41.), Barócsi (36., 56., 63., 83), Valentics M. (31.), Krausz (51., 81.) ill. Koncz (2.), Horgos (88.).

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM