Újabb könnycsepp: Még egy Megye III-as csapatot kizártak!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A télen még az a hír járta, hogy vállalja a tavaszi szezont is a szűk kerettel rendelkező Megye III-as gárda, ám végül mégis a kizárás sorsára jutottak. Lapozzunk kérem, nincs itt semmi látnivaló!

Erősen kérdéses volt már az őszi szezon végén is, a Vereb-Pátka II. vajon szerepel-e tavasszal is a Megye III-as Aqvital csoportban. A szezonzárón hazai pályán 7-0-ra kapott ki a gárda a Dinnyéstől, és sokan már ekkor azt pedzegették, ez volt a verebiek utolsó meccse a bajnokságban.

A teljes szezon során folyamatosan létszámhiánnyal küzdött a sereghajtó, mely hiába szerzett egy pontot, még azt is levonták tőlük. Amikor kiállítás miatt eltiltottak egy játékost a verebiektől, utána még a 11 játékos összeszedése is nehézséget okozott a klub számára. Végül visszalépett a Vereb-Pátka II. A Versenybizottság kizárta a csapatot, és törölte a csapat összes eredményét, ami a többi gárdát is érinti. Az Észak csoport tabellája kissé átrendeződött, összébb rázódott a mezőny.

Vereb-Pátka II

Korábban a Megye III-as Közép csoportból is kizártak egy csapatot, a Soponya dobta be ott a törölközőt. Egyre nehezebb a realitás talaján maradva eltitkolni azt a Napnál is világosabb tényt, hogy Fejér megyében bizony gyors ütemben haldoklik az amatőr labdarúgás.

Bár az érvek a mellett szólnának, hogy a három megye II-es csoportot vonják össze az erősen fogyatkozó csapatok létszáma miatt, aligha fog ez megtörténni. Ennek elsődleges oka, hogy nagyobb távolságokat kellene megtennie az együtteseknek összevonás esetén. Jobban megvizsgálva Fejér megye méreteit, ami kétség kívül nem vetekszik éppenséggel Alaszka vagy Texas állam területével, áthidalhatónak tűnik ennek a problémakörnek a megoldása.

Hogy mégse legyen ilyen szomorú befejezése a történetnek, következzék egy emlékezetes videó Verebről, amely az után a bizonyos Dinnyés elleni mérkőzés után készült:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?