Megye III: Északon a Tordas II., középen a Söréd végzett az élen!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Négy piroslappal tarkított zárómeccsen dőlt el, hogy a Tordas II. tölti a telet az élen Északon, középen a Söréd lett az őszi első. Az osztály legnagyobb különbségű győzelmét a Dinnyés aratta.

Szendvics.com - Az üzleti vendéglátó
Szendvics.com – Az üzleti vendéglátó

Fejér Megye III. Észak, 13. forduló

A két élcsapat, Tordas II. és a Csabdi csatája izgalmas eseményeket hozott a rendes játékidőben és azontúl is. A mérkőzés során négy gól született, majd tettlegességig fajultak az indulatok, később részletesen beszámolunk a találkozón történtekről, melynek minden bizonnyal a zöldasztalnál lesz még folytatása. A Herceghalom megerősítette dobogós helyezését a Vértesboglár két vállra fektetésével. Az osztály legnagyobb különbségű győzelmét a Dinnyés aratta Vereben, amely akár lehet, hogy a Vereb-Pátka II. utolsó bajnokija volt a teljes szezonban – kívánjuk, hogy ne legyen igaz a hír. Az Újbarok okozta a csoport legnagyobb meglepetését, amely pontot szerzett a Zichyújfalu ellen.

2017. november 4. szombat 13:30

Tordas II. – Csabdi 2-2

2017. november 5. vasárnap 13:30

Vértesacsa – Etyek 3-1
Lovasberény – Alcsútdoboz 3-3
Újbarok – Zichyújfalu 0-0
Vereb-Pátka II. – Dinnyés 0-7
Vértesboglár – Herceghalom 2-4

Fejér Megye III. Közép, 13. forduló

Különösebb meglepetést nem hozott a záróforduló. A listavezető Söréd simán hozta a kötelezőt a Csókakő ellen, a Szabadbattyán pedig ott lohol a nyomában azonos pontszámmal, bár a Tác-Csősz ellen ezúttal nem rendezett gólfesztivált a pillanatnyi ezüstérmes. A Sárszentmihály lőtávolban a bajnoki címért folytatott harcban, miután a sereghajtó Soponyát egy hatossal küldte haza. A Sárkeresztes győzelme ugyanakkor nem mondható papírformának, a Csákberény ellen győzelemmel zárták az első félévet Domakék.

2017. november 5. vasárnap 13:30

Jenő – Magyaralmás 0-5
Iszkaszentgyörgy – Nádasdladány 3-1
Sárkeresztes – Csákberény 2-0
Sárszentmihály – Soponya 6-1
Söréd – Csókakő 4-0
Szabadbattyán – Tác-Csősz 2-0

Címlapfotó: focidrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?