Javában zajlik a felkészülés Iváncsán!

Fejér megye, NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Február során számos edzőmérkőzést is játszott az Iváncsa, az eredmények tekintetében inkább kevés sikerrel. A piros-fehérek kerete véglegesnek tekinthető.

Folytatta a felkészülést az Iváncsa, mely az MTK és a Vasas ellen is megmérkőzött korábban.

Az NB III-as Monor ellen a Dániel, Szauter, Aradi, Kertai, Kónya, Hauser, Varba B., Nagy D. Imrik, Folmer, Berényi (Csereként pályára lépett: Zelizi, Cseszneki, Balogh L., Majláth, Büki) összeállításban kezdett a csapat. A jobb fizikális és mentális állapotban lévő monoriak rendkívül fölényes győzelmet arattak, 4-0-ás félidő után 9-0 lett a végeredmény. A Monor 22 esztendős jobbhátvédjét, Fazekas Richárdot szerződtette az Iváncsa, melyet pár nappal az összecsapás után jelentett be a klub.

A távozók közül Nagy Attila Kiskőrösön, Mag Kristóf Törtelen, Schmidtka Balázs Balatonlellén, Márki Dénes Sárbogárdon, Sándor Bence pedig Tiszafüreden folytatja.

A fiaskót a Videoton II. elleni edzőmérkőzés követte február 14-én szerdán. A találkozóra Székesfehérváron került sor. A piros-kékek egy fejesgóllal szereztek vezetést az első 45 perc során. A folytatásban sokáig nem változott az állás, ám a végét megnyomta a Vidi, így 3-0-ra győztek a vendéglátók.

Két héttel a bajnoki rajt előtt a III. Kerületi TVE otthonában lépett pályára az Iváncsa KSE. A kezdők között Dániel, Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs, Kónya, Imrik, Hauser, Varga B., Balogh L. és Büki kapott lehetőséget, míg a cserepadon Zelizi, Fazekas, Folmer és Balogh B. foglalt helyet. Az NB III. Nyugat csoportjában szereplő gárda ellen Hauser Dábid bombagóljával szerzett vezetést az Iváncsa. A hazaiak büntetőből egyenlítettek, sőt, fordítottak is. A Domján-csapat 11-esből egyenlíthetett volna, ám Büki hibázott, ami megbosszulta magát, a vége 3-1 lett.

Február 22-én az NB III-ban szereplő Dunaharaszti MTK ellen szerdára tervezett edzőmeccs elmaradt. Az Iváncsa azért ha már elutazott, edzett egyet a vendégeknél a műfüves pálya felén.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?