Minárcsik mesterhármasa is kevés volt a Bicske ellen

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bicskei TC a Komárom-Esztergom megyei I. osztály élmezőnyében tanyázó Oroszlány együttesével játszott gólgazdag mérkőzést.

Venczel József így tudósított:

“Viszonylag barátságos időjárási viszonyok között, kiválóan előkészített műfüves pályán Marton – Solt, Bencze, Köntös, Facskó – Katona, Móri, Harangozó, Peinlich – Godslove, Dombai összeállításban, Jakab Zoltán játékvezetésével lépett pályára csapatunk a soron következő előkészületi mérkőzésen. A 60. perctől csereként pályára lépett Katona és Móri helyett Cserkuti és Glück, majd a könnyebb húzódást szenvedő Harangozó helyére visszaállt Móri.

Bicske - Oroszlány

Az ellenfél az az Oroszlány, aki a Komárom-Esztergom megyei első osztály élmezőnyébe tartozik, edzőként az általunk is jól ismert Hagymási Zoltánnal. Néhány hete már egyszer találkoztak a csapatok a bányászvárosban, akkor 2-1-es bicskei sikert hozott az összecsapás.

Bicske - Oroszlány

Az első figyelemre méltó esemény a vendégekhez fűződött, a kecsegtető helyzet egy mellé lövéssel végződött a 10.percben. Tíz perccel később az egészségesnek tűnő Godslove labdáját Móri az oldalhálóba lőtte. Négy perccel később már villant Godslove, egy rosszul sikerült hazaadást csípett el a vendégek térfelének közepén, néhány lépés után a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt (1-0). Öt perc elteltével a vendégek támadó játékosa, Minárcsik a bal oldalon befelé cselezett, majd a hosszú sarokba lőtt (1-1). Az első félidő vége előtt nem sokkal Dombait lökték fel a 16-os előtt, a megítélt szabadrúgást Köntös remek rúgótechnikával a kapu bal oldalába csavarta (2-1).

Bicske - Oroszlány

A II. játékrész ötödik percében egy jól sikerült összjáték után Dombai lövését védte a kapus. Két minuta elteltével a hézagos védekezést kihasználva kilépett a vendégek csatára, az eléje kifutó Marton elhúzta a lábát, 11-es, amit Minárcsik értékesített (2-2). Újabb két perc múlva Facskó próbálkozott távolról, lövése kipattant a kapusról, Godslove ismételt, ezúttal szögletre pattant a labda. A sarokrúgás nem sikerült túlságosan jól, Móri visszaszerezte a labdát beadott, Godslove lőtt, a portásról Katona elé pattant a játékszer és a kapuba passzolt (3-2). Az 57. percben ismételten rosszul helyezkedtek védőink, ennek köszönhetően Minárcsik léphetett ki a labdával és a hosszú vágta végén harmadik gólját szerezte (3-3).

Bicske - Oroszlány

Eseményekben szegény 20 perc után Godslove remek labdával játszotta meg Mórit, akinek lövését a vendég kapus kiütötte Peinlich elé, aki már nem hibázott (4-3). Az utolsó előtti pillanatokban Móri lőtt szabadrúgást szinte a 16-osról, fölé. Ismét egy sosem látott csapat összeállítást láthattunk, ha Godslove és Glück nem jelentkeznek játékra, majdnem több a sérült és beteg, mint az egészséges. Az összeszokottság hiányára vezethető vissza, hogy a vendégek igen sok veszélyesnél veszélyesebb támadást vezettek, sőt gólokat rúgtak. Nagyon leegyszerűsítve: van még bőven feladat a rohamosan közeledő bajnoki rajtig. ”

Bicske - Oroszlány

Fotó: Nagy György
Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?