Szoros meccsen nyert a Mór II. csapata Magyaralmáson

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan felszívta magát a magyaralmási csapat a móriak elleni találkozóra. A mérkőzés során csupán egyetlen gól esett, melyet a vendégek szereztek.

A megújult magyaralmási pályán remek időben került megrendezésre a Magyaralmás – Mór II. összecsapás. Az egyértelmű favorit a vendég gárda volt, melynek győzelemre volt szüksége bajnoki reményei életben tartásához. A móriak a tavasszal még nem találtak legyőzőre, utoljára tavaly októberben kapituláltak a Szabadbattyán otthonában. A Magyaralmás mutatója a tavasszal három vereség, két döntetlen, és csupán egyetlen győzelem volt az ütközetet megelőzően, de mégis sikerült felpörgetnie magukat a hazai labdarúgóknak erre a napra.

Különösen igaz ez a magyaralmási hálóőrre, Makk Attilára. Az első játékrészben ugyanis hiába próbálkozott a Mór II., nem tudta bevenni a vendéglátó kapuját, elsősorban a kiváló kapusteljesítmény miatt. Nem játszott igazán jól a vendég alakulat az első negyvenöt perc során, de amikor helyzetbe kerültek, rendre megfosztotta őket a gólszerzés esélyétől Makk.

Nagy Bálint vezetőedző rendet rakott a móri fejekben a szünetben, majd pályára küldte a megye kettes Bodajktól szerződtetett, súlyos sérülés után visszatért Mihályit. Futószalagon jöttek a vendég helyzetek, ám végül nem kidolgozott helyzetből, hanem szabadrúgásból sikerült a móriaknak bevenni a Magyaralmás kapuját. A kapu előtt remek helyzetből végezhette el a pontrúgást Vachtler, aki két lépésre a tizenhatostól lőtt a rögzített szituációból nagy gólt! A folytatásban a hazaiaknak is lett volna lehetősége az egyenlítésre, ám sem ők, sem a Mór nem talált már be, így maradt a 0-1-es eredmény.

A bajnoki cím sorsa az Ikarus hétvégi győzelmével ugyan eldőlt már gyakorlatilag, de a második helyért még nagy harc várható. A Mór II. vasárnap éppen mumusával, a Szabadbattyánnal játszik otthon, majd szintén hazai környezetben lép pályára legfőbb riválisa, a Csór ellen. A móri legények a szezont Söréden zárják.

Magyaralmás – Mór II. 0-1 (0-0)
Magyaralmás, vezette: Béd Ákos (Görcs Attila)

Magyaralmás: Makk A. – Németh P., Jakab, Tóth M., Bikárdi (Hessl), Tóth M. (Kaiser), Rideg (Mészáros), Németh B., Pap, Moór (Rezsdovics), Kadnár.
Mór II.: Walczer – Polovitzer, Hárer, Schweighardt, Vincze (Mihályi), Dreska, Loi, Valki (Nyevrikel Gergő), Vachtler, Varga L., Nyevrikel Gábor (Maxim). Vezetőedző: Nagy Bálint.

Gól: Vachtler (54′)
Sárga lap: 2-1

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM