A Pusztaszabolcs nyeri a Szabolcs Kupát?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap este eldől, vajon sikerül-e a Pusztaszabolcsnak első ízben megtörnie az átkot, és megnyernie a saját rendezésű jubileumi tornát.

Immáron 25. alkalommal rendezik meg a Szabolcs Kupát Pusztaszabolcson. Szinte hihetetlen, de eddig még soha nem tudott diadalmaskodni a házigazda. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy rendre szerepel a négycsapatos tornán egy-egy Megye I-es csapat, idén sem volt ez másként. A legnagyobb esélyekkel az elsőosztályú Ercsi vágott neki a minitornának.

A szombati elődöntők rendkívül gólgazdagok voltak, mindemellett izgalmakban is bővelkedtek. Az Adony az Iváncsa II. ellen 5-5-öt játszott, büntetőkkel az Adony jutott a fináléba. A másik ágon a Pusztaszabolcs az Ercsivel remizett, 4-4 lett a végeredmény. A 11-es rúgásokból a hazaiak jöttek ki jobban, így hatalmas esély kapujába került a PSC.

Július 23-án vasárnap a bronzmeccset 16:00-kor rendezik, ahol az Iváncsa II. csap össze az Ercsivel. A döntő 18:00-kor kezdődik, az aranyért a Pusztaszabolcs meccsel az Adonnyal.

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?