Hűha! Kiütéssel verte az Iváncsa a Főnxiet!

Fejér megye, Fejér Megye II, NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megszületett a folyamatosan formálódó Iváncsa első győzelme a felkészülési időszak alatt, ráadásul nem is akárki ellen: A Megye II-es bajnoki címre áhítozó Főnixet hagyta helyben Domján Attila csapata.

Lestár István az Iváncsa részéről így tudósított:

“Felnőtt csapatunk magabiztosan, 11-0-ra győzte le a Fejér megyei másodosztályba feljutó, megye egyes kerettel rendelkező Főnixet. A nagy különbségű eredménynél fontosabb, hogy játékban is javulást mutatott Domján Attila együttese.

Iváncsa – Főnix 11-0
Helyszín: Besnyő.
Gólszerzők: Balogh L. (2), Imrik (2), Berényi (2), Büki B., Majláth, Folmer K., Andróczi K. és Bartha.

A Besnyőn lejátszott felkészülési találkozón ezúttal is több próbajátékos szerepelt, így vélhetően rövidesen újabb érkezőkről számolhatunk be.

Ismét volt oka az Iváncsának az ünneplésre, alaposan kitömte a Főnixet az NB III-as csapat
Ismét volt oka az Iváncsának az ünneplésre, alaposan kitömte a Főnixet az NB III-as csapat

Egy eredetileg az Iváncsa felkészülési naptárában nem szereplő találkozót is lejátszott az együttes az Ajka ellen a hét közben:

“A felnőtt csapat újabb próbajátékosokkal a soraiban 3:1-es vereséget szenvedett Ajkán. A két félidőből áll felkészülési találkozón gólunkat Imrik László szerezte. Összegzésként annyit, hogy a felkészülésben egy jóval előrébb tartó, az NB III-ban bajnokesélyesnek tűnő ellenféllel szemben maradtunk alul.”

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?