Mi történik Szabadbattyánban? Újabb rossz hír érkezett a csapat háza tájáról…

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lassan követni is nehéz, ami a klubbal történik.

A Szabadbattyán KSE az előző szezonban a bajnokságban a Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt csoportban vett részt a pontvadászatban. Ott 24 meccsen 8 pontot szereztek, amivel a 12. helyen zárt az együttes.

A 25 rúgott és 103 kapott gól ellenére meg tudták előzni a battyániak a Nagyvenyim együttesét. A venyimiek ugyanis csak 4 pontot gyűjtöttek. Hivatalosan még az LMSK is mögöttük végzett, igaz, ők visszaléptek a bajnokságtól, és törölték a pontjaikat.

Az új idényre nagy változásokkal készült a battyáni klub. Új edzőt neveztek ki a csapat élére, azt a Viktor Ferencet, aki több csapatnál is bizonyított már.

Az idény első tétmérkőzésére azonban nem állt ki a battyáni felnőtt csapat. Ez nem akkora szenzációs, másokkal is megesett már.
A Szabadbattyán KSE azonban az Előszállás ellni vármegye kettes mérkőzésre sem állt ki. Visszaléptették több utánpótlás csapatukat is a battyániak, majd a felnőtt együttest is.

Hogy ne maradjon a település felnőtt labdarúgó csapat nélkül, “átneveztek” a már javában zajló vármegye hármas osztályba. Ott az volt a terv, hogy az időközben visszalépő Csákberény helyén fognak indulni.
Ebbe állítólag a csapatok bele is mentek. Végül azonban az első vármegye hármas meccsére sem állt ki az együttes, a hétvégén a Tordas-Gyúró Egyetértés csapata ellen.

Most a friss értesítőből kiderül: a Szabadbattyán KSE nem fog részt venni a vármegye hármas küzdelmekben. Ha mindez nem volna elég a battyániaknak, még meg is büntették őket 40 ezer forintra a visszalépés miatt. Ezen felül kaptak még egy 25 ezer forintos csekket is az U-15-ös csapat visszaléptetése okán.

A klub a közösségi oldalán nem közölt semmit a történtek kapcsán. A battyáni öregfiúk úgy néz ki, nem lép vissza, ezen felül a Bozsik-programban vesz még a Szabadbattyán

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?