Új időszámítás kezdődik Szabadbattyánban: megerősödhet a vármegye kettes csapat!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A vármegyei első osztályban már bizonyított szakember veszi át a battyáni focicsapat irányítását.

Viktor Ferencet aligha kell bemutatni bárkinek is, aki követi a Fejér vármegyei fociéletet. A szakember korábban letette a névjegyét a vármegyei első osztályban, hiszen edzősködött annak idején Polgárdin és Sárbogárdon is. Utóbbi szerepvállalása alkalmával interjút is készítettünk Viktor Ferenccel.

A szakember egy ideje nem vállalt hasonló pozíciót, most azonban komoly kihívás elé néz. A Szabadbattyáni KSE vezetőedzője lesz, munkáját Őrsi Péter pályaedző fogja segíteni.

A battyáni csapat mindössze nyolc pontot szerzett a legutóbbi bajnokságban, 24 mérkőzésen csak 25 gólt rúgott, miközben 103-at kapott. Utolsó 11 mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett, május 7-én a Beloiannisz ellen játszott 2-2-es döntetlent a Szabadbattyán.

A battyániak végül csak a Nagyvenyimet előzték meg a táblázaton. Hivatalosan a Lepsényt is megelőzték, az LMSK azonban visszalépett ideje korán a bajnoki küzdelmektől.

Nem lehet tehát azt mondani, hogy Viktor Ferencnek könnyű fába vágta volna a fejszéjét. A Szabadbattyán július 18-án kedden 19:00-kor kezdi meg a felkészülést a szabadbattyáni futballpályán.

Várják a jelenlegi és jövőbeni játékosokat is az edzésre. Az U-19-es csapat tagjai is hivatalosak aznap estére.

Nyitókép: Szabadbattyán

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?