Viktor Ferenc: Kemény munka folyik Sárbogárdon!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Viktor Ferenc lapunknak adott interjújában elárulta, mi a kulcsa Sárbogárd utánpótlás csapatainak eredményes szereplésének. A Megye II-es csapat dobogós helyen telel, míg a Megye I-es gárda komolyan megerősödhet.

Úgy értesültünk, hogy a Sárbogárd rövidtávon is komoly célokat tűzött ki. Kifejtené részletesebben, mik ezek pontosan? Milyen igazolások várhatók az első csapat háza táján?

Viktor Ferenc: A vezetőséggel azt a célt tűztük ki, hogy tavasszal felzárkózunk az élcsapatok mögé amennyire csak lehet, a jövő évben viszont egyértelműen a dobogó valamelyik foka a cél! Természetesen tárgyalunk játékosokkal, leginkább a védelmet és a középpályát szeretnénk megerősíteni. Bánfalvi Balázs, Gál Dániel és Kakas József érkezhet. Egyébként a legnagyobb erősítésnek azt tartom, hogy együtt maradt a tavalyi keret. Január 8-án elkezdtük a felkészülést, nagyon keményen dolgozik a csapat!

Viktor Ferenc csapata készül a tavaszi rajtra
Viktor Ferenc csapata keményen készül a tavaszi rajtra

Úgy tűnik, a Megye I-ben egyre nagyobb a szakadék az élmezőny és a hátsó régió között. Ön hogy látja ezt, és mit gondol, melyik csapat a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a Megye I. osztályt?

Viktor Ferenc: A jelenlegi bajnokságban van 7-8 kiemelkedő csapat, de szerintem a Gárdony, Mór, Bicske közül kerül majd ki a bajnok.

Jelenleg dobogós helyen áll a Sárbogárd II. a Megye II-es Dél csoportban. Ön szerint sikerül érmes helyen zárnia a szezont a csapatnak?

Viktor Ferenc: A megye kettes csapatunk nagyon jól teljesít az idei bajnokságban, hihetetlenül egységes a csapat. Pajor László irányításával – akit kiváló szakembernek tartok – tavasszal még feljebb is kúszhatnak a tabellán.

Sárbogárd utánpótlás csapataival minden szinten számolni kell a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. Mi a titka annak, hogy ennyire erős az utánpótlás településen?

Viktor Ferenc: Szerencsére rengeteg tehetséges fiatal játékosunk van Sárbogárdon minden korosztályban. Az utánpótlás edzőink komoly munkát végeznek, és ami nem elhanyagolható, folyamatosan képzik magukat. Az U19-es csapatot a már korábban említett Pajor László irányítja, versenyben vannak a Lepsénnyel a bajnoki címért. Az U16-os csapat edzője Bezerédi Ádám, aki még aktív játékos, de edzőként is szép jövő előtt áll. Az eredményei önmagukért beszélnek, jelenleg első helyen áll a csapata. Az U14-es csapatunk is esélyes az aranyéremre Lajtos András irányításával.

Ki nyújt még segítséget abban, hogy Sárbogárd csapatai minden szinten ilyen sikeresek legyenek?

Viktor Ferenc: Összességében rengeteget köszönhetünk az egyesület Elnökének és egyben Tulajdonosának, Nagy Lászlónak aki nem csak anyagilag hoz óriási áldozatot, de folyamatosan együtt lélegzik a csapattal és fejleszti a létesítményünket, ami elengedhetetlen a megfelelő szakmai munkánkhoz.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?