Kétéves a FociDrukker, Fejér megye vezető amatőr labdarúgó hírportálja!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

2016 januárjában született az első bejegyzés a FociDrukker.com oldalán, mely az eltelt idő alatt piacvezetővé nőtte ki magát Fejér megye amatőr labdarúgását tekintve.

Közel 2000 cikk és csaknem ugyanennyi Facebook rajongó jelzi számokban azt, hogy érdemes volt életre hívni a FociDrukker.com weboldalt 2016 elején.

Önkéntes tudósítóinknak hála – akiknek ezúton is köszönjük munkájukat – hétről-hétre első kézből értesülhetnek olvasóink Fejér megye amatőr labdarúgásával kapcsolatos hírekről, legyen szó akár a nagypályás futballt, akár a kispályást érintő történésekről, fejleményekről.

A bajnoki mérkőzések, kispályás kupák tudósításai mellett átigazolási hírekkel és interjúkkal igyekszünk színesíteni a focidrukkerek mindennapjait. Az első cikkünk éppen egy riport volt Motel Balázzsal, a Dinnyés játékosával, legutóbb pedig Viktor Ferenc, a Sárbogárd edzője adott exkluzív interjút portálunknak, melyet azóta a nyomtatott sajtó is átvett.

grafikon

Célunk az, hogy a következő években legalább ilyen színvonalon és gyorsasággal juttassuk el a híreket, beszámolókat és interjúkat azokhoz, akiket érdekel Fejér megye labdarúgása.

Szeretné támogatni munkánkat?

Jelenleg támogatókat keresünk ahhoz, hogy az oldal működése folytatódni tudjon. A weboldal fenntartásához, a tárhely bővítéséhez anyagi forrásokra van szükségünk. Ha szeretné a leglátogatottabb Fejér megye amatőr labdarúgással kapcsolatos oldalán, küldjön egy emailt a [email protected] címre. Levelét akár üzenetküldő űrlapunk segítségével innen a weboldalról is elküldheti.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?