Vármegye I: Hevesi Tamás lett a Martonvásár szakmai igazgatója!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

17-szeres magyar válogatott labdarúgó lett a zöld-fehérek vezetőedzője.

Nem úgy sikerült az előző szezon a Martonvásár számára, ahogyan azt a csapat háza táján remélték. Az együttes 28 mérkőzésen 13 pontot szerzett, és a 15 csapatos vármegyei első osztály utolsó helyén zárt.

A martoniak csak a Bicske II. csapatával tudtak úgymond versenyben lenni. A bicskeiek azonban az utolsó négy meccsükön hat pontot szereztek, míg a Martonvásár csak egyet. A jobban hajrázó bicskeiek így megelőzték ellenlábasukat a táblázaton.

Ki azonban nem esett a Martonvásár, lévén, hogy nem volt kieső az osztályból. A legutóbbi szezon során mindössze két győzelmet és hét döntetlent számláló gárda önként sem lépett vissza, maradt a vármegyei első osztály mezőnyének tagja.

A 2023/2024-es szezonra megkezdte a felkészülést a csapat. Amíg a focisták pihentek, a vezetőség nem tétlenkedett.

A klub szakmai igazgatójának Hevesi Tamást nevezték ki. Őt sokan mint eznészt ismerik, pedig a labdarúgásért is rajong. Mi több, a Magyar Cukorbeteg Futsal válogatott szövetségi kapitányaként aranyérmet szerzett a varsói Európa bajnokságon.

A múlt csütörtöki ezésen Kozma Lászlóval bemutatták a csapatnak az új vezetőedzőt, a 17-szeres magyar válogatott Nagy Tibor személyében. Kinevezését követően rögvest közölte is a játékosokkal, hogy “kemény munkát vár és senkivel nem fog finomkodni” – írja a martonvásári labdarúgó csapat közösségi oldala.

A játékoskeret megerősítése, bővítése zajlik. Az érkezőkről azonban a klub csak az átigazolási szezon végén fog beszámolni.

Forrás és nyitókép: Martonvásár Sport-foci

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?