Erősít a Nagylók: kiderült az is, mi lehet a csapat célja a bajnokságban

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vármegye egyes múlttal rendelkező, korábban Nagylókon focizó játékossal erősített a csapat.

A Nagylók igen erős idényt zárt az előző szezonban. 24 mérkőzésen 45 pontot szerzett, ezzel a bajnokság második helyét csípte meg.

A nagylókiak lőtték a legtöbb gólt a vármegye hármas déli csoportban, szám szerint 81-et. Átlagosan tehát több mint három gólt termeltek meccsenként. Igaz, a hátsó alakzatuk is sebezhetőnek bizonyult, hiszen 59 gólt kapott az ezüstérmes.

A hírek szerint megerősödik a nagylókiak kerete. Ismét Nagylókon fog futballozni az a Szabó Ervin, aki számos idényben volt alapembere a helyi alakulatnak.

Szabó Ervin azóta, hogy 2017 nyrán eligazolt Nagylókról, játszott a vármegye egyes Mezőfalva csapatában két idényt. Tagja volt a vármegye kettes bajnok Vajta csapatának, majd a vármegye egyben bajnok Sárosd együttesének is.

Legutóbb a vármegye egyes Tököl együttesében játszott. Az idény túlnyomó többségében stabilan a kezdőcsapat tagja volt, csak az utolsó három mérkőzésen nem lépett pályára.

Szabó Ervin gólerős játékos. A 29 esztendős labdarúgó az adatbank szerint eddig 407 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 118 gólt szerzett.

Saját elmondása szerint nagyon izgatott, hogy újra nagylóki mezt ölthet magára. Várja már a szezon kezdetét.

Úgy látja, van potenciál a csapatban, és sikereket érhetnek el. A dobogós hely a minimum, amit szeretne elérni régi-új csapatával, de nem tartja kizártnak, hogy az aranyéremért küzdhet a Nagylók az új szezonban.

Forrás és nyitókép: Nagylóki SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?