Hoppá! Kizárták a vármegye kettőből a Szabadbattyánt, mégis indul a bajnokságban…

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Erre a fordulatra kevesen számítottak.

A szezon előtt Viktor Ferencet nevezték ki a Szabadbattyán KSE csapatának vezetőedzőjének. Július 18-án kezdődött a csapatnál a szakmai munka, Őrsi Péter pályaedzővel a fedélzeten.

A battyániaktól többen is Tácra igazoltak. A csapat végül ki sem tudott állni a kupameccsre, és kérdésesnek tűnt, hogy vajon az Előszállás elleni bajnokit vállalni fogja-e az együttes.

A Vármegyei Hivatalos Értesítőből kiderül, hogy nem fogják megrendezni a hétvégén a Szabadbattyán – Előszállás vármegye kettes mérkőzést. A Versenybizottság ugyanis kizárta a vármegye kettes bajnokságból a Szabadbattyánt. Egyúttal fegyelmi eljárást is kezdeményeztek a klub ellen.

Azóta kiderült, hogy a kizárás sorsára jutott két battyáni utánpótlás csapat is. Július végén, augusztus elején még játékosokat toboroztak az utánpótlás csapatokba. Végül azonban úgy tűnik, nem minden korosztályban jött össze a kellő létszám. A battyáni U-19-es és U-15-ös csapat visszalépett a bajnokságtól, és a protokollnak megfelelően kizárták őket.

A Versenybizottság állítása szerint egyeztetett a Vármegyei III. osztály Észak csoportjába szereplő csapatokkal. Ez alapján a Szabadbattyán KSE a visszalépő Csákberény csapata helyett indulhat ebben a csoportban.

Nem lesz tehát két szabadnapos csapat a vármegye hármas Észak csoportban. Egy ugyebár lesz, mivel páratlan a létszám, a Csákberény helyén keletkező űrt viszont betölti a Szabadbattyán.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?