Vármegyei meccsajánló: Szombaton Móron, vasárnap Felcsúton és Polgárdiban lesz nagy rangadó

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén bemutatkozik a magasabb osztályban a Magyaralmás, a Mór II., a Besnyő és a Sárosd II. csapata is. Kiderül, hogy mennyire bírja a kettős terhelést az Alap.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 3. forduló

Szombaton két mérkőzés lesz ebben az osztályban. Rangadót játszik egymással az egyaránt remekül kezdő Sárosd és a Tordas. Eközben a móriak az eddig veretlen Ercsit látják vendégül, ami szintén nem tűnik lefutott mérkőzésnek.

Vasárnap az eddig kétszer remiző Mezőfalva alighanem a MÁV Előre FC Főnix ellen is beérné egy ponttal, de a fehérváriak a találkozó esélyesei. A Lajoskomárom is győzelmi reményekkel utazik idegenbe, méghozzá az Enying otthonába.

A csóriak hazai pályán első bajnoki pontjukra hajtanak, de nem lesz könnyű dolguk a Mány-Bicske II. csapata ellen. A Maroshegy számára sem ígérkezik sétagaloppnak a pontok otthon tartása, hozzájuk a nyékiek látogatnak. Komoly erőpróba vár a bodajkiakra, akik hazai közönség előtt játszanak a bajnoki aranyéremre hajtó bogárdiakkal.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Sárosd – Tordas
Mór – Ercsi

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Mezőfalva – MÁV Előre FC Főnix
Enying – Lajoskomárom
Csór – Mány-Bicske II.
Maroshegy – Kápolnásnyék
Bodajk – Sárbogárd

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 1. forduló

Ebben a csoportban egyetlen mérkőzés lesz szombaton, a csernyeiek szokás szerint e napon fogadják vendégüket, amely a Mány-Csabdi alakulata lesz. A találkozó egyértelmű esélyese a hazai csapat.

Vasárnap az újonc Magyaralmás győzelmi reményekkel fogadja a Fehérvárcsurgó együttesét. Ugyancsak a hazaiak lesznek a VBK és a Pákozd ütközetének favoritjai.

A címvédő felcsútiak a harmadosztály bajnokával, a Mór II. csapatával játszhatnak ki-ki mérkőzést. A Pátka és a Szár valamint a Herceghalom és az Etyek csörtéjének egyaránt a vendéglátó csapat az esélyese.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Bakonycsernye – Mány-Csabdi

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Magyaralmás – Fehérvárcsurgó
Videoton Baráti Kör – Pákozd
Puskás Akadémia III. – Mór II.
Pátka – Szár
Herceghalom – Etyek

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 1. forduló

 Ebben a csoportban három mérkőzést is szombaton fognak megrendezni. Az újoncok egymással csapnak majd össze: a Besnyő fogadja a Sárosd II. együttesét. A Beloiannisz és a Seregélyes ki-ki meccset játszhat egymással. A Káloz a három pont megszerzésének reményében utazik Sárszentmihályra.

Vasárnap a Polgárdi a kupakudarc után újabb komoly erőpróbára készülhet, hiszen a Baracsot fogadja. A Nagykarácsony számára papíron nem okozhat gondot az Aba Sárvíz legyőzése, mint ahogyan az Adony is favorit a Nagyvenyim ellen.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Besnyő – Sárosd II.
Beloiannisz – Seregélyes
Sárszentmihály – Káloz

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Polgárdi – Baracs
Nagykarácsony – Aba Sárvíz
Adony – Nagyvenyim

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 3. forduló

A hagyományoknak megfelelően a Baracska szombaton fogadja aktuális vendégét, amely ezúttal a Söréd együttese lesz. A vendéglátó remekül kezdte az idényt, és minden esély megvan rá, hogy újabb győzelmet arat.

Vasárnap a nyékiek a Tordas-Gyúró Egyetértés csapata ellen mutathatják meg, hogy nem véletlenül nyerték meg idénybeli első meccsüket. 

A Pusztavám és az Iszkaszentgyörgy ütközetét több góllal nyerheti az Iszkaszentgyörgy. Ugyancsak vendég siker várható a Csókakő és a Dinnyés összecsapásán. A pázmándiaknak sem lesz egyszerű otthon tartani akár egyetlen pontot is, hiszen a jó erőkből álló Velence látogat hozzájuk. A Kajászó ellenben okkal várhatja optimistán a Vértesacsa elleni ütközetet.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Baracska – Söréd

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Kápolnásnyék II. – Tordas-Gyúró Egyetértés
Pusztavám – Iszkaszentgyörgy
Csókakő – Dinnyés
Pázmánd – Velence TSE
Kajászó – Vértesacsa

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 3. forduló

E csoportban csak egy meccs lesz szombaton. Lajoskomáromra győzelmi reménnyel utazik a Rácalmás.

Vasárnap hasonlóan a három pontért megy Kőszárhegyre a Sárszentágota. Az újonc táciak Vajtán vendégszerepelnek, ahol bebizonyíthatják, nem hiába álltak össze újra.

Az immáron önálló csapattal induló Szabadegyháza a masszív cecei együttest fogadja, ami izgalmas összecsapásnak ígérkezik. Gólgazdag lehet az LMSK és a Dég ütközete, elsősorban a lepsényieknek köszönhetően, ám ehhez az is kell, hogy a dégiek elutazzanak a találkozóra. A hírek szerint ugyanis a Dég kerete finoman sem nevezhető túlságosan bőnek.

A vármegye kettőtől visszalépő Kisláng számára nem okozhat gondot a Kulcs legyőzése. A kupában még érdekelt Alap kérdés, hogy milyen fitten fogja várni a Nagylók elleni ütközetet, nem volna meglepő, ha a minden bizonnyal kipihentebb nagylókiak mindhárom pontot begyűjtenék a nyitófordulóban.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Lajoskomárom II. – Rácalmás

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Kőszárhegy – Sárszentágota
Vajta – Tác-Csősz
Szabadegyháza – Cece
LMSK – Dég
Kisláng – Kulcs
Alap – Nagylók

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?