Fejér Vármegyei Kupa: Búcsúzott a címvédő Lajoskomárom, büntetők döntöttek Kápolnásnyéken

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alapon hamar, Móron viszont csak a véghajrában dőlt el a továbbjutás sorsa.

Fejér Vármegyei Kupa 3. forduló

A Beloiannisz nagyon simán verte az Etyeket hazai pályán.13 perc után már két góllal ment a vendéglátó csapat, majd büntetőből szépítettek az etyekiek. A félidő vége előtt azonban egy öngóllal és Szántó Patrik második találatával eldőlt a továbbjutás sorsa.

A Bodajk a duplázó Kurcz Balázs vezérletével szoros első félidőt követően simán lelépte a Csórt. A hazaiak részéről Victor Michel a végén két büntetőt értékesített, ez azonban már csak az eredmény kozmetikázásához volt elegendő.

A Mór rangadót nyert a Maroshegy ellen. Gosztonyi András első félidőben szerzett góljára Fi László válaszolt a második játékrész elején. Sokáig döntetlen volt az állás, végül három perccel a vége előtt a móri Varga Balázs döntötte el a továbbjutás sorsát.

A MÁV Előre FC Főnix a vártnál szorosabb meccsen ment tovább a Lajoskomárom ellen. Jófejű Sándor az első félidő végén betalált, így előnnyel mehetett szünetre a fehérvári csapat. A második félidő elején azonban Weisengruber Áron Jánost kiállította a játékvezető, ez sem zavarta meg azonban a főnixeseket, Adorján Gergő találatával ugyanis kettőre nőtt a fehérváriak előnye. A végén még Labossa Tamás révén szépített az előző kiírás nyertese, de végül búcsúzni kényszerült a kupaküzdelmektől a Lajoskomárom.

A Kápolnásnyék és az Ercsi nem bírt egymással. A második félidő első felében egy gólváltást követően nem zördült meg többé egyik háló sem, így büntetők következtek. A szétlövést követően az Ercsi ünnepelhetett.

A Martonvásár bő egy órán át kibírta kapott gól nélkül a Tordas ellen, ekkor azonban Dely Dániel Kristóf megszerezte a vezetést a tordasiaknak. A martonvásáriak helyzetét nem segítette, hogy a félidőben beállt Pirik Tamást a 78. percben kiállította a játékvezető. Az emberelőnyt ki is használta a Tordas, Somogyi Tibor növelte kétgólosra csapata előnyét, eldöntve ezzel a mérkőzés kimenetelét.

A Sárosd a papírformának megfelelően hamar eldöntött minden kérdést Alapon: tíz perc után Majláth duplájával már két góllal vezetett a vármegye egyes csapat. Buza Balázs a szünet előtt szerzett még egy gólt. A folytatásban négy alkalommal zörgette még meg a vármegye hármas csapat hálóját a Sárosd, azt azonban nem lehet mondani, hogy ne állt volna helyt tisztességgel az Alap.

2023. 08. 30. szerda 17:00
Beloiannisz – Etyek 5-1 (4-1)
Csór – Bodajk 2-4 (0-1)
Mór – Maroshegy 2-1 (1-0)
MÁV Előre FC Főnix – Lajoskomárom 2-1 (1-0)
Kápolnásnyék – Ercsi 1-1, büntetőkkel 3-5 (0-1)
Martonvásár – Tordas 0-2 (0-0)
Alap – Sárosd 0-7 (0-3)

 Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?