Vármegye III: A Pusztavám 7, a Kisláng 5 gólos sikerrel kezdte a szezont

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Thrillerbe illő meccsen nyert a Nagylók Alapon, de a Kajászó 6-3-as sikere is megér egy misét.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 3. forduló

A Baracska a hagyományoknak megfelelően már szombaton letudta a maga meccsét. A papírformának megfelelően nyertek is a baracskaiak, Kondor Zoltán István, Kovács-Szántó  Bence és Baranyai István Attila is duplázott a Söréd ellen.

Vasárnap a nyékiek remiztek a Tordas-Gyúró Egyetértés csapatával. Az első félidőben történt egy gyors gólváltás a csapatok között, végül több találat nem is született.

Vasárnap a nyékiek a Tordas-Gyúró Egyetértés csapata ellen mutathatják meg, hogy nem véletlenül nyerték meg idénybeli első meccsüket. 

Megdöbbentő eredmény született Pusztavámon. A hazaiak már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést Nagy Gergő révén. Végül hét gólig meg sem álltak a pusztavámiak, Lascsik Gergő és a csereként beállt Kálhok Dávid két találattal vette ki a részét a gólgyártásból.

Csókakőn viszont nem történt meglepetés, nyert a Dinnyés. A vendégek már az első félidőt követően három góllal vezettek, végül 4-0-ra diadalmaskodtak.

A Pázmánd kétszer is vezetett a Velence ellen. A tópartiak azonban mindkétszer egyenlíteni tudtak, másodjára tíz perccel a lefújás előtt Hajdú Tamás büntetőjével.

A Kajászó hazai pályán a negyedik percben hátrányba került a Vértesacsával szemben. Horváth Barnabás duplájával azonban a szünet előtt fordítani tudtak a vendéglátók. A támadó a térfélcsere után is betalált, majd Pfeiffer Róbert Sándor volt eredménye. Ezt követően egy gólra felzárkózott az acsai alakulat, izgalmassá téve a hajrát. Pfeiffer Róbert Sándor azonban két újabb gólt szerzett, így végül a kajászóiak 6-3-ra nyertek.

A battyániak és a Ráckeresztúr meccse elmaradt. A fejleményekről mihamarabb beszámolunk itt a FociDrukker oldalán.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Baracska – Söréd 6-1

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Kápolnásnyék II. – Tordas-Gyúró Egyetértés 1-1
Pusztavám – Iszkaszentgyörgy 7-0
Csókakő – Dinnyés 0-4
Pázmánd – Velence TSE 2-2
Kajászó – Vértesacsa 6-3
Szabadbattyán KSE – Ráckeresztúr elmaradt

A tabella állása a harmadik forduló után:

 1. Baracska 9p
 2. Velence TSE 7p
 3. Ráckeresztúr 6p
 4. Iszkaszentgyörgy 6p
 5. Kápolnásnyék II. 4p
 6. Pusztavám 4p
 7. Dinnyés 4p
 8. Pázmánd 4p
 9. Kajászó 4p
 10. Tordas-Gyúró Egyetértés 1p
 11. Söréd 1p
 12. Szabadbattyán KSE 0p
 13. Újbarok 0p
 14. Vértesacsa 0p
 15. Csókakő 0p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 3. forduló

E csoportba csak egy meccs lesz szombaton. Lajoskomáromra győzelmi reménnyel utazik a Rácalmás.

Szombaton a Lajoskomárom II. drámai mérkőzésen verte a Rácalmást. Pedig jó ideig a rácalmásiak akarata érvényesült, a vendégek 3-1-re és 4-2-re is vezettek. Az utolsó bő fél óra azonban a lajoskomáromiaké volt, a vendéglátó a duplázó Lakk Péter vezérletével vert helyzetből nyerte meg a meccset.

A Sárszentágota hiába vezetett, végül vereséget szenvedett Kőszárhegyen. A hazaiak részéről Vágner Martin két góllal járult hozzá csapata győzelméhez.

A vajtaiak a szünetben még hátrányban voltak a táci csapattal szemben, ám fordítani tudtak és 4 perccel a lefújás előtt 4-2-re vezettek. Ekkor azonban megrázta magát a Tác-Csősz, és kiegyenlített. Csányi Kálmán Miklós három góllal járult hozzá a vajtai pontszerzéshez, ami a csapat számára mondhatni vereséggel ér fel a mérkőzés krónikáját figyelembe véve.

Az ismét önálló csapatot indító Szabadegyháza pontszerzéssel kezdte a szezont. Pedig a Cece vezetett a szabadegyházai katlanban, végül azonban megosztoztak a pontokon az együttesek.

Az újjászerveződött LMSK gólnélküli első félidőt követően a második játékrész elején hamar a Dég tudtára adta, hogy nem fog ponttal távozni. A dégiek végül Bögyös Márk kiállításának köszönhetően tíz emberrel fejezték be a találkozót.

A vármegye kettőtől visszalépett Kisláng számára nem okozott gondot a Kulcs legyőzése. Árki Péter klasszikus mestehármast ért el.

A szerdai kupameccs után remek esélyei voltak a pontszerzésre az Alap gárdájának. A szünetben még vezettek is az alapiak a Nagylók ellen, ám Szekeresék végül mindhárom pontot megszerezték. A győztes gólt Killer Péter szerezte percekkel a lefújás előtt, büntetőből.

2023. szeptember 2. szombat 16:30
Lajoskomárom II. – Rácalmás 5-4

2023. szeptember 3. vasárnap 16:30
Kőszárhegy – Sárszentágota 3-1
Vajta – Tác-Csősz 4-4
Szabadegyháza – Cece 1-1
LMSK – Dég 3-0
Kisláng – Kulcs 5-0
Alap – Nagylók 3-4

A tabella állása az első forduló után:

 1. Kisláng 3p
 2. LMSK 3p
 3. Kőszárhegy 3p
 4. Lajoskomárom II. 3p
 5. Nagylók 3p
 6. Tác-Csősz 1p
 7. Vajta 1p
 8. Cece 1p
 9. Szabadegyháza 1p
 10. Rácalmás 0p
 11. Alap 0p
 12. Sárszentágota 0p
 13. Dég 0p
 14. Kulcs 0p
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?