Megyei meccsajánló: Növeli előnyét az Ikarus és a Főnix?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton a Megye II-es Észak csoportban Bakonycsernye-Pusztavám rangadót rendeznek. Vasárnap otthon lép pályára a Főnix és a Kisláng, az Ikarus pedig pótolja elmaradt meccsét.

Fejér Megye I., 12. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlása

A zord időjárás miatt elnapolták az Ikarus-Maroshegy és a Mezőfalva ütközetét, vasárnap késő délután pótolják. A fehérváriak négypontos előnnyel telelhetnek, ha hozzák a kötelezőt, ugyanakkor a mezőfalvai játékosok sem feltartott kézzel utaznak Székesfehérvárra, miután legutóbb a jó erőkből álló Ercsit páholták el.

November 12. vasárnap 16:00
Ikarus-Maroshegy – Mezőfalva
Helyszín: Sóstó

Fejér Megye II. Észak, 14. forduló

Szombaton a második helyezett Bakonycsernye és az ötödik Pusztavám rangadója ígérkezik izgalmasnak. Ha a csernyeiek nem nyernek, akkor a Főnix már biztos őszi első, függetlenül attól, mit játszik vasárnap otthon a Pákozd ellen. Pavlik József csapatát vajmi kevés esély van azonban, hogy a Pákozd megálltja majd. A Videoton Baráti Kör győzelmi kényszerrel lép pályára a Felcsút ellen, ha nem tudják otthon tartani a pontokat a fehérváriak, nagyon nehéz helyzetbe kerülnek.

November 11. szombat 13:30
Bodajk – Csór
Bakonycsernye – Pusztavám

November 12. vasárnap 13:30
Főnix – Pákozd
Pátka – Vál
Szár – Mór II.
Pázmánd – Mány-SBS 2012
Videoton Baráti Kör – Puskás FC Kft. III.
Csákvár II. – Fehérvárcsurgó

Fejér Megye II. Észak, 14. forduló

Szombaton az edzőváltáson átesett Kápolnásnyék a hektikus Besnyőt fogadja, a találkozó abszolút háromesélyes, gólzáporra van kilátás. Vasárnap a listavezető Kislángnak nem okozhat gondot az Aba legyőzése, a dobogósok csatája, a Szabadegyháza és a Pusztaszabolcs ütközete viszont abszolút ki-ki meccs. Az alsóházi gárdák közül a Vajta a Seregélyes ellen próbálja megszerezni első hazai győzelmét, amire van is esélye, míg a szintén a kiesés elől menekülő LMSK és Velence hatpontos derbit játszik egymás ellen.

November 11. szombat 13:30
Kápolnásnyék – Besnyő-Iváncsa II.

November 12. vasárnap 13:30
Vajta – Seregélyes
Szabadegyháza – Pusztaszabolcs
LMSK – Velence
Kisláng – Aba-Sárvíz
Káloz – Sárbogárd II.
Adony – Ráckeresztúr
Nagykarácsony – Rácalmás

Fejér Megye III

A megye hármas csapatok jól megérdemelt pihenőjüket töltik. Mindhárom csoportban rendkívül kiélezett a versenyfutás a bajnoki címért, szinte megjósolhatatlan, mely csapatok végeznek az élen. A Megye III-as Észak és a Közép csoport tabellái itt érhetők el, a korábban befejeződő Dél csoport táblázata pedig itt.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?