Hármat számolt a Mány a VBK-ra! GALÉRIA!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pál Zoltán duplázott a Videoton Baráti Kör elleni mérkőzésen, a Mányi TK pedig magabiztosan verte fehérvári ellenfelét. A mérkőzésről fotósorozat készült.

A Mányi TK esélyesként várta a kiesés ellen ádáz harcot vívó Videoton Baráti Kör csapatát. A mérkőzés a papírformának megfelelően alakult, a hazaiak már az első félidőben kétgólos előnybe kerültek. Előbb a játékos-edző, Pál Zoltán vette be Szabó kapuját, majd Radovics köszönt be. A második félidő elején Pál újabb gólja végleg eldöntötte a három pont sorsát.

A Mány két helyet javítva pozícióján, a Pákozdot és a Csákvárt megelőzve feljött a 10. helyre, míg a Videoton Baráti Kör továbbra is a táblázat utolsó előtti helyén szerénykedik 3 bajnoki egységgel.

November 12-én vasárnap a Mány toronymagas esélyesként lép pályára a reménytelen helyzetben lévő Pázmánd otthonában, a Videoton Baráti Kör pedig hazai pályán a Felcsút ellen ragadhatja meg az utolsó szalmaszálak egyikét.

A mérkőzésről több, mint 500 fotó készült, melyek a Mányi TK facebook oldalán megtekinthetőek.

Pál Zoltán győzelemre vezette a Mányt a VBK ellen - fotó: Mányi TK
Fotógaléria a Mányi TK – Videoton Baráti Kör mérkőzésről itt >>

Mány-SBS 2012 – Videoton Baráti Kör 3-0 (2-0)
Mány, vezette: Kupi Zoltán

Mány-SBS 2012: Sátori – Herczeg, Csitári (Budai), Mohácsi, Kun, Bencze (Magony), Apostagi K. (Apostagi B.), Pál Z., Radovics, Rimele (Vaczula), Méhész (Schnobl).
Videoton Baráti Kör: Szabó N. – Juhász G., Jankovics, Barna, Juhász L., Tornyai P. (Viniczai), Nagy K., Balogh Á., Géri (Szokola), Bodó (Szabó F.), Nagy V. Vezetőedző: Zimmerman Tamás

Gól: Pál Z. (29., 55.), Radovics (33.)

Forrás: Mányi TK Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?