Döbbenet! Kirúgták a Kápolnásnyék edzőjét!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sűrűbben állítják fel a kispadról mostanság a Kápolnásnyék vezetőedzőit, mint a Zidane előtti korszakban a Real Mardidnál. A vezetőség azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól a KVSE trénerét.

Szilasi Dezső technikai vezető távozik Kápolnásnyékről. Menus Tamás vezetőedzőt a nyáron küldték el a csapattól, mondván, a pest megyei játékosok nem kívánnak vele együtt dolgozni a továbbiakban, ám a valódi indok inkább a befolyásos Radó László és Menus Tamás közötti feszültség lehetett. Ezúttal a gyenge szereplés adhat okot az edzőváltásra. A Kápolnásnyék mindössze 16 pontot gyűjtött 12 meccs alatt, és bár közvetlenül nem fenyegeti a kiesés veszélye, a dobogó is elérhetetlen messzeségbe került.

A Kápolnásnyék nem kezdte rosszul a szezont, ám a Káloz elleni, szeptemberi vereséget követően zsinórban négyszer maradt nyeretlen a gárda, még a Lepsényt sem tudták legyőzni Vargáék. A hír azért meglepő, mert Vajtán hosszú idő után ismét nyerni tudtak a nyékiek két héttel ezelőtt, a múlt héten pedig a dobogóra pályázó Pusztaszabolcs ellen négyszer is betaláltak, igaz, így is csak döntetlen lett annak a találkozónak a végeredménye.

Az edzői feladatokat Szilasi Dezső Szilasi Milánnal, a csapat meghatározó játékosával közösen látta el eddig, nagy kérdés, hogy mi lesz a futballista szerepköre ezentúl. A hátra lévő három fordulóra a felnőttek irányítását az ificsapat edzője, Höltzl Richárd veszi át, akit még annak idején Menus Tamás csábított a csapathoz csatárnak és ifiedzőnek.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?