Kovács Dániel vezetésével kiütötte a Vajta a Déget!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ősszel megtréfálta a Dég a Vajtát, így a vajtaiak kettőzött erővel készültek a mumusuk elleni találkozóra. A szép számú közönséget maximálisan kiszolgálta a Vajta, mely gólfesztivált rendezett.

A Vajta elnöke, Csonka Csaba így tudósított:
“A mérkőzés elején erősen dézsa vu fogott el. Minden úgy kezdődött mint kettő hete. A mezőnyben kemény összecsapások (most mondjuk helyzet nélkül) és birkózás. A vendégek nagyon haraptak. Mi kicsit nehezen találtuk a fonalat. A 38. percben kicsit megnyugodtunk. Id. Kovács N. lépett ki és lerántották. Nagy T. asszisztens azonnal jelezte a játékvezető pedig a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Polyák értékesítette.

Vajta (2016/2017)
Vajta (2016/2017)

A második félidő elején megnyomták a fiúk. Jöttek is a helyzetek sorra. Az 56. és a 64. percben Kovács D. volt eredményes. Ekkor lehetett látni hogy a vendégek megtörtek, sajnos ez jó néhány kemény, sőt néha durva szabálytalanságban is megnyilvánult. A hazaiak egymás után alakították ki a helyzeteket. A 74. percben történt kiállítás – Mózes gyomron rúgta ellenfelét – pedig megpecsételte a dégiek sorsát. A 82. percben Sinka tizenegyesből volt eredményes. A 87. percben ifj. Rupa, a 89. percben Kovács D. talált be. A lefújás előtt Handa büntetőjét hárította a vendégek kapusa.

Összességében: az új mez avatása jól sikerült. Nehéz első félidő után a helyzeteinek csak egy részét kihasználó hazaiak megérdemelten szerezték meg a három pontot a 3-0 után a durva szabálytalanságtól sem visszariadó vendégekkel szemben.

A vendégek részéről Tömör Attila így értékelt:
“Elképzelés nélküli, akarat gyenge játékkal három pontot hagytunk itt.”

Vajta - Dég (2016/2017)

kép 1 / 9

Vajta-Dég 6-0 (1-0)
Vajta, vezette: Krajcsovics A.

Vajta: Joháczi – Szalai, Móri, Orsós, Polyák, Sinka, Kovács D., Tángli, Tóth B. (Kovács M. 46.), Rupa, Kovács N. (Bosnyák 71., Handa 77.).
Dég: Tóth G. – Jencski (Bögyös 58.), Tóth J., Gál (Boda 46.), Kiss Zs., Imre, Mózes, Kovács Á. (Talkovics 65.), Molnár O., Rózsa, Fehér.

Gól: Polyák (38.), Kovács D. (56., 64. és 89.), Sinka (82.) Rupa (87.)
Kiállítva: Mózes (74., Dég)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM