Cece: Rangadót nyert a felnőtt az Alap ellen!

Fejér megye, Fejér Megye III, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül fontos három pontot zsebelt be a hétvégén Cece felnőtt csapata, mely közelebb lopakodott a listavezetőhöz. Az öregfiúk és a serdülő csapat is pályára lépett.

A Cece tudósítója így fogalmazott:
“Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert a 3. és a 4. helyezett csapott össze ezen a délután. Kapkodó volt a játék, sok hibával, így mezőnyjáték és kevés helyet alakult ki. De azért a kapusoknak volt dolga néhány ziccernél.

Mindkét oldalon öngól és kapufák idegesítették a nézőket, de a cecei fiúk végig higgadtan játszva, behúzták a mérkőzést és megnyerték a meccset. Gratulálunk nekik.

Az Öregfiúk csapatunk 6:1-re kikapott a jó erőkből álló Mezőszilas csapatától. A ceceiek gólját Killer Imre szerezte. A serdülők is elvesztették a meccset 4:3-ra, pedig 2:0-ra is vezettek már.”

Alap – Cece 2-3 (1-1)
Vezette: Szabó L.

Alap: Szalai – Bölcskei, Kisari (Lakatos 76.), Major, Molnár T., Imre, Takács (Morvai 85.), Kaszás P. (Bauer Á. 65.), Cseke, Bauer B., Kaszás M.
Cece: Bögyös R. – Szunyog (Kovács Z. 46.), Kristóf, Lakatos, Bognár Zs., Horváth B. (Bögyös Á. 46.), Budai, Sebestyén, Szabó A., Sümegi (Bognár T. 89.), Tóth I. (Szabó J. 75.).

Gól: Bauer B. (36. és 49.) illetve: Sümegi (23.), Kaszás P. (öngól 54.), Tóth I. (68.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM