Fordulatos meccset játszott az LMSK és a Káloz!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem volt hiány az izgalmakban a Lepsény és vendége, a Káloz ütközetén. Alig több mint öt perccel a kezdő sípszót követően megszületett az első gól, ami megadta a rangadó alaphangját.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:
“A Káloz csapatát láttuk vendégül vasárnap délután. Nagy iramban indult a találkozó, és már a mérkőzés elején helyzeteket jegyezhettünk fel mindkét kapu előtt. A 6. percben egy védelmi megingásunkat kihasználva büntetett a vendégcsapat, 0-1. Szerencsére négy percre rá sikerült egalizálni, ugyanis Horváth Albi talált a kapuba egy tetszetős támadásunk után, 1-1. A szünetig az eredmény már nem változott, így döntetlen állásnál mentünk a pihenőre.

A második félidő is élvezhető és harcos játékot hozott, valamint egy számunkra megítélt büntetőt, melyet Halász Gergő értékesített, 2-1. A 75. percben a Káloznak sikerült az egyenlítés, így 2-2-t mutatott a képzeletbeli kijelző. A mérkőzés végéig több gól már nem esett,tehát meg kellett elégednie mindkét csapatnak az egy ponttal, ami a meccs összképe alapján reálisnak mondható.”

LMSK Cobra Sport-Káloz 2-2 (1-1)
Vezette: Kerkuska Miklós

LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Kovács I., Gyenis, Sütő, Zalatnai – Horváth
A. (Mocher), Csizmadia, Bagó, Nyikos – Halász, Cziczinger.
Káloz: Takács L. – Somogyi, Magyar F., Pál T., Szabó J. (Jonkli) – Czövek, Tóth M. (Takács T.), Tóth B. (Jasztrapszky), Simon Gy. – Pál A., Fazekas. Vezetőedző: Bencze Zsolt

Gól: Horváth A. (10.), Halász (68.) illetve: Simon Gy. (6.), Pál A. (75.)

További eredményeink hétvégéről:

LMSK U19 – Csór U19 12-0
Gól: Horváth (6), Bagó (4), Csizmadia, Kálmán

LMSK öregfiúk – Enying öregfiúk 0-3

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM