Könnyedén győzött Lajoskomáromban a Mór

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már a harmadik percben vezetést szerzett a Mór. Az első félidő során háromgólos előnyre tett szert a kupagyőztes, mely elegendőnek bizonyult a sikerhez.

A Mór számára nem volt különösebb tétje a hétvégi bajnokinak. A friss kupagyőztes már korábban bebiztosította harmadik helyét, a Lajoskomáromnak pedig nem kellett már aggódnia a bennmaradás miatt.

A móriak rögtön lerohanták ellenfelüket: a harmadik percben egy lendületes támadás végén Klémán került helyzetbe a tizenhatoson belül, majd egy lépésre a tizenegyes ponttól a jobb alsóba lőtt. Már negyed óra után 0-2-t mutatott az eredményjelző. Kaszás küldte be a labdát a jobb szélről, a hazaiak kapusa, Kajári rossz helyre ütötte a bőrt, amely Végvárit találta üresen, aki a hálóba fejelt. Egy perccel a szünet előtt vitatott büntetőt ítélt meg Pekker Bálint. Gál esett el a tizenhatos jobb oldalán belül, a hazaiak szerint azonban nem előzte meg szabálytalanság az esetet. Tar mindenesetre belőtte a tizenegyest, így 0-3-mal fordulhattak a csapatok.

A szünet után mindkét kapu előtt adódott lehetőség. A hazaiakon még a friss emberek sem segítettek, nem tudták szorossá tenni a találkozót. A második félidő során újabb gól már nem született, így a mérkőzést végig kézben tartó Mór megérdemelten zsebelte be a három pontot.

A zárófordulóban a Lajoskomárom Sárosdra látogat, a Mór pedig a Tordast fogadja.

Lajoskomárom – Mór 0-3 (0-3)
Vezette: Pekker Bálint (Kovács Tamás, Nagy Károly)

Lajoskomárom: Kajári – Vései, Tulok, Boda (Halász), Kovács L., Juhász M., Molnár V., Bogár, Kunos, Csizmadia (Szakáts), Kövecses.
Mór: Pap – Bátki, Végvári, Handl (Joó G.), Tar, Köbányai (Wachtler), Kaszás K., Klémán, Mayer, Gál, Vajda. Vezetőedző: Horváth Zoltán

Gól: Klémán (3′), Végvári (15′), Tar (44′)
Sárga lap: 2-2

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM