A Mezőfalva nyerte a Martonvásár elleni összecsapást

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Meglehetősen paprikás hangulatú mérkőzést játszott a Mezőfalva és a Martonvásár, a találkozót követően mindkét fél heves érzelmekkel tekintett vissza az ütközetre.

A mérkőzésről a Mezőfalva és a Martonvásár is készített tudósítást, mindkét csapat véleményének helyt adunk. Először a hazaiak, aztán a vendégek írása következik.

Horváth László a Mezőfalva szemszögéből a következőképpen látta a mérkőzést:
“Sok szabálytalanság, egy kiállítás és két gól a 29. forduló története.

A 15. perc hozott először izgalmat a játék téren. Szili előtt adódott óriási lehetőség előnyt szerezni, de a ziccer ezúttal kimaradt. A 33. perc körül ismét Szili kapott főszerepet. Benczik indításából a jobb oldalról lőtte ki a hosszú sarkot, 1-0.

A szünet utáni első percekben martonvásári rohamokkal indult a játék. Szerencse és kapusbravúr is közrejátszott, hogy elmaradt az egyenlítés. A 70. percben a martonvásári 13-as játékos vonult két sárgával öltözőbe, ami nem jött jól a vendégeknek. A 80. percben a mezőfalvi Huber lopott szemfüles labdát a középpályán. A kiléptetett kapus mellett eltolt labda végül egy védőről pattant a hálóba. A találattal Mezőfalva 2-0-ra növelte előnyét, ami egyben a mérkőzés végeredményét is jelentette.”

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzést követően:
“A végén is jól teljesített a csapat. A meccs elég nyögvenyelős volt játékban. Sajnos Martonvásárral elég nehéz jót játszani, mert mindig széttördelik a játékot. Sajnos a mieink is kissé fáradtan futottak ki a küzdőtérre. Egy szóval zárnám az értékelést: nyertünk!”

A martonvásáriak nem mentek el szó nélkül az őket sújtó játékvezetői ítélet mellett. Facebook oldalukon a következők olvashatóak:
“A mérkőzés színvonalánál már csak a játékvetetés volt alacsonyabb szinten….

Mindkét gólunkat egy távoli beívelésből kaptuk ami a tizenhatos sarkánál ért földet és onnan rúgták be. Az első gól után hirtelen megnőhetett a tömegvonzás a pályán, mert a hazai játékosok feltűnően sokat feküdtek a füvön, sokat állt a játék.

A gyenge játékvezetésnek köszönhetően elkezdték egymást aprítani a játékosok, de a lapok már túl későn kerültek elő. Elek kiállítása eldöntötte a mérkőzést.

Itthon a jövőhét szombaton (!) sokkal több kell ha nyerni akarunk a záró fordulóban a Gárdony ellen…”

Mezőfalva – Martonvásár 2-0 (1-0)
Vezette: Domak Ádám (Magyar János, Winklár Péter)

Mezőfalva: Papp – Mekota, Nagy M., Bartus (Huber), Balázs, Benczik (Márik), Szili Z., Bozóki, Kaszala (Gyöngyösi), Szili Sz., Boros (Sági). Vezetőedző: Masinka László
Martonvásár: Nagy Gy. – Hernádi, Radics, Udvaros, Neuvert (Molnár T.), Elek, Kővári, Szilágyi, Magyar (Szigeti), Bajor, Vörös. Technikai vezető: Gutyina Attila

Gól: Szili (34′), Huber (83′)
Sárga lap: 3-4
Kiállítva: Elek (70′, Martonvásár)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM