Kiszivárgott, mikor lesz a vármegye egyes nyitóforduló

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Azt is tudni lehet, hogy mely napokon rendezik a Fejér Vármegyei Kupa első és második fordulóját.

Biztos forrásból úgy értesültünk, hogy júliusban még sem kupa, sem bajnoki mérkőzést nem fognak rendezni Fejér vármegyében. A csapatoknak tehát még bőven van idejük a felkészülésre.

Az első Fejér Vármegyei Kupa fordulóra azonban már nem kell túl sokat várni. A hírek szerint augusztus 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap fogják lebonyolítani ezeket a meccseket egységesen 17:00-tól.

A rákövetkező héten lesz a második kupaforduló. Augusztus 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap 17:00-tól kezdődnek majd ezek a találkozók.

Nincs jó hírünk azon vármegyei futballisták számára, akik a négynapos augusztusi hosszún hétvégén azt tervezték, hogy elutaznak. Augusztus 20-a ebben az évben ugyanis keddre esik, így minden bizonnyal sokan már le is foglalták a nyaralásukat szombattól keddig.

Csakhogy az első vármegye egyes bajnokikra még az ünnep előtt sor kerülhet. Augusztus 17-én, szombaton lesz a nyitóforduló első meccse, 17:00-tól.

Szinte biztosan lesz egy szerencsés csapat, amelyiknek ezen a napon még nem kell pályára lépnie. A Fehérvár FC ugyanis bejelentette, nem indítja el a vármegye egyben a második számú együttesét.

Ennek köszönhetően alighanem csak 15 csapatos lesz a vármegye egy. Ez azt jelenti, hogy minden héten, így az augusztus 20-i ünnep előtt is lesz egy szabadnapos gárda.

Az egyelőre nem ismert, hogy a vármegye kettes és vármegye hármas gárdák mikor fognak kezdeni. Minderre a munkaértekezletet követően biztosan fény derül majd.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?