Eldőlt, valóban részt vesz-e a vármegyei bajnokságban a Fehérvár FC második számú csapata

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sokan várták izgatottan, hogy Adonyba is ellátogat-e a fehérvári gárda, fény derült az igazságra.

Több cikkben is találgattuk, hogy hány csapatos lehet a vármegyei első osztály. Minden jel arra utalt, hogy ezen az őszön végre valóban 16 csapattal startolhat a pontvadászat.

Időközben azonban több dologra is fény derült. A MÁV Előre FC Főnix például feljutott az NB III-ba, méghozzá igen szerencsés körülmények között.

A Mány-Bicske II. azonban nem indít közös csapatot az új szezonban. Sőt, a mányiak bejelentették, hogy önállóan a vármegye egyben nem is kívánnak szerepelni.

A csapatok egyre fogytak, többen találgatni kezdtek annak kapcsán, hogy vajon lesz-e még további visszalépő. Nos, az élet úgy hozta, hogy lett.

Elméletileg az NB III-ból kiesett Fehérvár FC II. csapatának is a vármegyei első osztályban kellett volna folytatnia ősztől. A gárda a szezon végén ugyanis hiába küzdött, nem tudta megőrizni harmadik vonalbeli tagságát.

Sokan találgattak, hogy vajon valóban lesz-e Dunaújváros – Fehérvár FC II. mérkőzés a vármegyei első osztályban, vagy ellátogatnak-e az újonc Adony otthonába is a fehérváriak. Sajnos rossz hírünk van a focidrukkerek számára.

A fehérvári klub ugyanis úgy döntött, megszünteti második számú gárdáját. Ennek a döntésnek is köszönhetően úgy tűnik, nem lesz meg a 16-os létszám a vármegye egyben.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?