Eldőlt, hogy kell-e osztályozót játszania a Főnixnek az NB III-ban való szereplésért

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

12 csapatnak osztályozót kell játszania, négy szerencsés együttes pedig már készülhet is a harmadik vonalban való szereplésre.

Napok óta az tartja lázban a Fejér vármegyei futball rajongóit, hogy vajon kivel fog megmérkőzni a MÁV Előre FC Főnix csapata azért, hogy ősztől az NB III-ban szerepelhessen. Mint ismert, a vármegyei első osztályú bajnokságok győzteseinek általában osztályozó mérkőzésen kell kivívniuk a harmadosztályban való szereplés lehetőségét.

A hunfoci.hu már korábban beszámolt arról, hogy a húsz csapat közül csak tizenhat együttesnek kell osztályozót vívnia. Négy együttes erőnyerőként osztályozó nélkül jutott fel az NB III-ba.

Kiderült, hogy milyen párosítások lesznek az NB III-as feljutásért. A portál információi szerint a ma délelőtt megrendezett sorsoláson négy vármegyéből, Bács-Kiskunból, Győr-Moson-Sopronból, Somogyból és Zala vármegyéből nem vettek részt a sorsoláson.

A budapesti eseményen 16 csapat képviselője jelent meg. Az alábbi párosításokra kerül sor:

  • Monostorpályi SE – Füzesabonyi SC
  • Tiszaföldvár SE – Villány TC
  • Csepel TC – Tatai AC
  • Gyulai Termál FC – Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémia
  • Mátészalkai MTK – Dunaharaszti MTK
  • Ózd-Sajóvölgye – Balatonalmádi SE

A párharcok kezdési időpontja egyelőre nem ismert. A lap azonban úgy értesült, hogy 2024. június 8-án és 2024. június 12-én lesznek a mérkőzések.

Négy csapat erőnyerőként vehet részt az NB III-ban. Név szerint a Szegedi VSE, a Szombathelyi Haladás II., a Bonyhád VLC és a MÁV Előre Főnix FC.

Forrás: hunfoci.hu
Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?